Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fc ukradli mi krowę Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6851
Fc ukradli mi krowę Motor Czechów
Próbna Tactiek PS
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
60 gemiddelde waardering 47.2
solid Schieten good
excellent Passen solid
very good Verdedigen average


4e minuut.
Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo speelt de bal door. Piossek met een sublieme pass. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Stolc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Cavcav kopt de bal weg. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu heeft problemen om de bal te vangen. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Białas is nu in balbezit. Białas probeert naar een medespeler te passen. Cavcav rent richting de bal. Cavcav haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 1:0

10e minuut.
Valadão rent richting de bal. Vinčas begaat een overtreding. Valadão is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. Białas kopt de bal weg. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Stolc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Vinčas rent richting de bal. Vinčas geeft een hoge lob. Inworp. Białas met een snelle inworp. Sârbulescu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Barański bereikt de bal nog maar net als eerste. Barański probeert naar een medespeler te passen. Lafitte verovert de bal door een tackle van achteren. Neikes bereikt de bal nog maar net als eerste. Neikes geeft de bal voor. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Rebolledo met een sublieme pass. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Piossek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piossek met een sublieme pass. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Valadão rent richting de bal. Sârbulescu is nu in balbezit. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 2:0

28e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu met een sublieme pass. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Cavcav krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Stolc trapt de bal weg. Piossek kopt de bal weg. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 3:0

33e minuut.
Lucas rent richting de bal. Hatossy onderschept slim de pass. Hatossy geeft een hoge lob. Główka bereikt de bal nog maar net als eerste. Główka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kusz rent richting de bal. Kusz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Leibovich heeft problemen om de bal te vangen. Leibovich geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lucas stond buitenspel. Hatossy neemt vlug de vrije trap. Białas kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Barański probeert naar een medespeler te passen. Lucas is nu in balbezit. Lucas haalt uit met een fantastische trap. Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 3:1

44e minuut.
Piossek probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu geeft een lange en hoge pass. Valadão springt en kopt de bal. Stolc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ukradli mi krowę 42%, Motor Czechów 58%.
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 4:1

49e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Lafitte is nu in balbezit. Lafitte geeft de bal voor. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Sârbulescu geeft een lange en hoge pass. Białas kopt de bal weg. Daar is Sârbulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 5:1

57e minuut.
Chirinos geeft een lange en hoge pass. Piossek is nu in balbezit. Leibovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leibovich krijgt een gele kaart. Piossek raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebolledo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Piossek rent richting de bal. Piossek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vinčas geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białas met een snelle inworp. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Białas is nu in balbezit. Białas draait met de bal, schiet en ... Piossek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Białas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu geeft een hoge lob. Cavcav rent richting de bal. Cavcav schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Cavcav rent richting de bal. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Valadão bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadão draait met de bal, schiet en ... Stolc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav haalt uit met een fantastische trap. Stolc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Rząsa rent richting de bal. Rebolledo onderschept slim de pass. Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Cavcav rent richting de bal. Cavcav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ukradli mi krowę 40%, Motor Czechów 60%.
Fc ukradli mi krowę - Motor Czechów 5:1