Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 09:30
  • Bekerwedstrijd: Arcade Cup
  • Stadion: Dante Prior
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
Mediterranea carl zeiss breme
URKATWOTER Tactiek breme
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Cumerle onderschept slim de pass. Castagnetti rent richting de bal. Castagnetti probeert naar een medespeler te passen. Ciregia is nu in balbezit. Ciregia draait met de bal, schiet en ... Wojdała bokst de bal weg.

5e minuut.
Gardynik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardynik geeft een lange en hoge pass. Soczyński rent richting de bal. Soczyński schiet op doel. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 0:1

6e minuut.
Della Bella speelt de bal door. Ciregia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciregia passt de bal zonder na te denken. Grupáč rent richting de bal. Grupáč draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Holmes is nu in balbezit. Ciregia onderschept slim de pass. Ciregia passt de bal met de wreef. Grupáč is nu in balbezit. Grupáč schiet op doel. Wojdała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Chilikov met een sublieme pass. Domnişoru geeft een lange en hoge pass. Maizena is nu in balbezit. Ciregia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciregia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:1

18e minuut.
Della Bella heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap. Skowronek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:2

20e minuut.
Bisanti geeft een lange en hoge pass. Bobadilla rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Domnişoru. Domnişoru krijgt een gele kaart. Bobadilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malancu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bobadilla krijgt zijn hoofd ertegen. Skowronek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Luntraru raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Di Biase komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Erdemoğlu probeert naar een medespeler te passen. Della Bella is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardynik. Gardynik krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Maizena kan de bal niet met de borst controleren. Malancu is nu in balbezit. Malancu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Soczyński de bal. Soczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 58%, carl zeiss breme 42%.
Mediterranea - carl zeiss breme 1:2

46e minuut.
Teodosiev komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bisanti rent richting de bal. Bisanti passt de bal in één keer door. Ciregia rent richting de bal. Ciregia draait met de bal, schiet en ... Wojdała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Burzyński heeft problemen om de bal te vangen. Burzyński geeft een hoge lob. Malancu rent richting de bal. Ciregia onderschept slim de pass. Ciregia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Dorobanţu controleert de bal met de borst. Chilikov verovert de bal door een tackle van achteren. Chilikov passt de bal zonder na te denken. Soczyński rent richting de bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bobadilla is nu in balbezit. Bobadilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Chilikov kopt de bal weg. Klungelig pakt Burzyński de bal. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:3

68e minuut.
Chilikov is nu in balbezit. Chilikov geeft een hoge lob. Soczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soczyński draait met de bal, schiet en ... Skowronek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediterranea - carl zeiss breme 1:4

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mare komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Soukas onderschept slim de pass. Soukas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Domnişoru met een snelle inworp. Della Bella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mare rent richting de bal. Mare geeft de bal voor. Bisanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grupáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Grupáč schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Doeltrap. Wojdała met een harde bal richting middenveld. Chilikov kopt de bal weg. Soczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soczyński haalt uit met een fantastische trap. Skowronek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Domnişoru kopt de bal weg. Malancu rent richting de bal. Malancu passt de bal met de wreef. Soczyński is nu in balbezit. Soczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Della Bella rent richting de bal. Della Bella passt de bal in één keer door. Holmes is nu in balbezit. Grupáč verovert de bal door een tackle van achteren. Grupáč schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediterranea 48%, carl zeiss breme 52%.
Mediterranea - carl zeiss breme 1:4