Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Komotini Hell Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5203
Komotini United O.Φ.Η.
ozz433 Tactiek alarma
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.4 gemiddelde waardering 62.7
redelijk Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pouliakos onderschept slim de pass. Pouliakos speelt de bal door. Giagousis is nu in balbezit. Giagousis geeft een lange en hoge pass. Sakellaropoulos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pouliakos kan de bal niet met de borst controleren. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

3e minuut.
Sakellaropoulos kopt de bal weg. Starenios bereikt de bal nog maar net als eerste. Starenios geeft een lange en hoge pass. Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:1

11e minuut.
Mamalakis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mantzaridis de bal. Sakellaropoulos geeft een lange en hoge pass. Pouliakos is nu in balbezit. Pouliakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:2

13e minuut.
Mamalakis kopt de bal weg. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos passt de bal zonder na te denken. Starenios bereikt de bal nog maar net als eerste. Starenios geeft een lange en hoge pass. Wakulczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Krimizakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Krimizakis probeert naar een medespeler te passen. Giagousis speelt de bal door. Krimizakis geeft de bal voor. Pouliakos maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wakulczyk trapt de bal weg. Giagousis kopt de bal weg. Klungelig pakt Pouliakos de bal. Pouliakos geeft de bal voor. Sakellaropoulos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mamalakis rent richting de bal. Mamalakis passt de bal met de wreef. Bournous is nu in balbezit. Pouliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Krobián probeert naar een medespeler te passen. Giagousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giagousis geeft een hoge lob. Daar is Sakellaropoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sakellaropoulos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Sakellaropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostopoulos passt de bal zonder na te denken. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos haalt uit met een fantastische trap. Wakulczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Sakellaropoulos probeert naar een medespeler te passen. Giagousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giagousis geeft een hoge lob. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Giagousis geeft een hoge lob. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Anagnostopoulos is nu in balbezit. Pouliakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pouliakos schiet op doel. Wakulczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Mamalakis onderschept slim de pass. Mamalakis met een sublieme pass. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:3

29e minuut.
Klungelig pakt Giagousis de bal. Giagousis passt de bal zonder na te denken. Mamalakis met een sublieme pass. Sakellaropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellaropoulos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

36e minuut.
Anagnostopoulos geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giagousis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mamalakis is nu in balbezit. Mamalakis passt de bal met de wreef. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bournous de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk geeft een hoge lob. Farioli kopt de bal weg. Sakellaropoulos rent richting de bal. Sakellaropoulos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komotini United 77%, O.Φ.Η. 23%.
Komotini United - O.Φ.Η. 0:3

50e minuut.
Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos probeert naar een medespeler te passen. Giagousis rent richting de bal. Giagousis geeft een lange en hoge pass. Pouliakos maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pouliakos is nu in balbezit. Bournous rent richting de bal. Pouliakos onderschept slim de pass. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mamalakis geeft een hoge lob. Starenios rent richting de bal. Starenios geeft een hoge lob. Pouliakos springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:4

57e minuut.
Krobián met een sublieme pass. Mantzaridis bereikt de bal nog maar net als eerste. Mantzaridis passt de bal zonder na te denken. Valaoras is nu in balbezit. Valaoras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Krimizakis met een snelle inworp. Starenios bereikt de bal nog maar net als eerste. Starenios geeft een lange en hoge pass. Pouliakos is nu in balbezit. Pouliakos schiet op doel. Wakulczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:5

63e minuut.
Giagousis rent richting de bal. Giagousis passt de bal in één keer door. Anagnostopoulos is nu in balbezit. Pouliakos onderschept slim de pass. Pouliakos schiet op doel. Wakulczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:6

70e minuut.
Chaillou speelt de bal door. Starenios is nu in balbezit. Starenios passt de bal in één keer door. Sakellaropoulos rent richting de bal. Sakellaropoulos draait met de bal, schiet en ... Wakulczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Starenios speelt de bal door. Mamalakis rent richting de bal. Mamalakis passt de bal zonder na te denken. Pouliakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouliakos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Aiginitis kopt de bal weg. Klungelig pakt Syriopoulos de bal. Giagousis is nu in balbezit. Giagousis geeft de bal voor. Sakellaropoulos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:7

82e minuut.
Pouliakos rent richting de bal. Pouliakos passt de bal met de wreef. Giagousis bereikt de bal nog maar net als eerste. Giagousis geeft de bal voor. Sakellaropoulos springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bournous is nu in balbezit. Sakellaropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Aiginitis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sakellaropoulos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mamalakis kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Krimizakis kopt de bal weg. Sakellaropoulos is nu in balbezit. Sakellaropoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Giagousis rent richting de bal. Giagousis probeert naar een medespeler te passen. Anagnostopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakellaropoulos onderschept slim de pass. Sakellaropoulos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Komotini United - O.Φ.Η. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Komotini United 68%, O.Φ.Η. 32%.
Komotini United - O.Φ.Η. 0:8