Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Genti Koule
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4967
OFI Crete Fc Magnisiakos
va8mo va8mous Tactiek TRAINING 10
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
45.2 gemiddelde waardering 38.2
good Schieten weak
adequate Passen adequate
average Verdedigen solid


6e minuut.
Kremmydas met een snelle inworp. Daar is Balomenos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berios begaat een overtreding. Balomenos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kremmydas komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
OFI Crete - Fc Magnisiakos 1:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Becerra de bal onder controle te krijgen. Kamitsis kopt de bal weg. Klungelig pakt Kechagioglou de bal. Kowalkowski onderschept slim de pass. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ... Kakleas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Daar is Coman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balomenos is nu in balbezit. Balomenos passt de bal in één keer door. Kowalkowski rent richting de bal. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. Kakleas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Kowalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Eresios is nu in balbezit. Kowalkowski onderschept slim de pass. Kowalkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OFI Crete - Fc Magnisiakos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFI Crete 39%, Fc Magnisiakos 61%.
OFI Crete - Fc Magnisiakos 2:0

47e minuut.
Kamitsis is nu in balbezit. Met opzet legt Spinu zijn tegenspeler op de grond. Kamitsis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kamitsis met een snel genomen vrije trap. Stavrakakis kopt de bal weg. Kowalkowski is nu in balbezit. Kowalkowski draait met de bal, schiet en ... Kakleas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OFI Crete - Fc Magnisiakos 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kremmydas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balomenos rent richting de bal. Balomenos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Kamitsis is nu in balbezit. Ninić verovert de bal door een tackle van achteren. Ninić met een sublieme pass. Becerra rent richting de bal. Becerra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Kamitsis met een sublieme pass. Kremmydas is nu in balbezit. Kremmydas geeft een hoge lob. Stavrakakis rent richting de bal. Stavrakakis schiet op doel. Kakleas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OFI Crete 37%, Fc Magnisiakos 63%.
OFI Crete - Fc Magnisiakos 3:0