Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Steaua SM Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3946
Steaua SM luptatorii
gvl Tactiek 6
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


3e minuut.
Bachan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bachan passt de bal in één keer door. Daar is Denis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - luptatorii 0:1

4e minuut.
Pipoca rent richting de bal. Dumitru rent richting de bal. Dumitru speelt de bal door. Klungelig pakt Smółko de bal. Smółko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bachan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Serban. Bachan raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiala zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Galande rent richting de bal. Galande draait met de bal, schiet en ... Metea bokst de bal weg.

22e minuut.
Starý met een snelle inworp. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru speelt de bal door. Galande is nu in balbezit. Galande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bellot geeft een lange en hoge pass. Aiala probeert de bal aan de voet te houden. Galande rent richting de bal. Galande schiet op doel. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Steaua SM - luptatorii 1:1

40e minuut.
Eftene is nu in balbezit. Pipoca onderschept slim de pass. Pipoca speelt de bal door. Galande heeft problemen om de bal te vangen. Galande haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 41%, luptatorii 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Steaua SM - luptatorii 1:1

48e minuut.
Bachan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Durleci met een snelle inworp. Ghislieri rent richting de bal. Ghislieri geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Smółko bereikt de bal nog maar net als eerste. Smółko met een sublieme pass. Kramer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Bachan is nu in balbezit. Bachan geeft een lange en hoge pass. Aiala rent richting de bal. Aiala schiet op doel. Metea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - luptatorii 2:1

62e minuut.
Aiala controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. do Santos komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ghislieri heeft problemen om de bal te vangen. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński geeft de bal voor. Aiala rent richting de bal. Aiala draait met de bal, schiet en ... Metea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - luptatorii 3:1

69e minuut.
Bachan geeft de bal voor. Daar is Eftene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiala rent richting de bal. Aiala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Steaua SM - luptatorii 4:1

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pantaneiro komt het veld opgelopen. Hariton komt het veld opgelopen. Crisan komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Doeltrap. Lazzarini komt het veld opgelopen. Baliţiu komt het veld opgelopen. Judele komt het veld opgelopen. Vicol komt het veld opgelopen.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babalioutas komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Hariton met een sublieme pass. Starý bereikt de bal nog maar net als eerste. Starý passt de bal met de wreef. Aiala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Crisan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt do Santos de bal. do Santos met een sublieme pass. Babalioutas is nu in balbezit. Babalioutas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steaua SM 52%, luptatorii 48%.
Steaua SM - luptatorii 4:1