Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Napoca Dome
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5555
Universitatea Cluj-Napoca FC Athletico
NC sa fie Tactiek non-combat
59% Balbezit 41%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 49.4
average Schieten good
average Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Daar is Sruthi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sruthi met een sublieme pass. Saus is nu in balbezit. Saus draait met de bal, schiet en ... Tuura probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 1:0

5e minuut.
Kozłowski met een sublieme pass. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Nawoj probeert naar een medespeler te passen. Zahiu rent richting de bal. Seiersen onderschept slim de pass. Braxos onderschept slim de pass. Braxos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Doboş probeert naar een medespeler te passen. Mowlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kozłowski zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kozłowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Gioga onderschept slim de pass. Gioga passt de bal zonder na te denken. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiersen onderschept slim de pass. Seiersen speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 67%, FC Athletico 33%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 1:0

59e minuut.
Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz is nu in balbezit. Daar is Panasewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panasewicz draait met de bal, schiet en ... Vasile kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Panasewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Panasewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 1:1

61e minuut.
Seiersen probeert naar een medespeler te passen. Doboş met een sublieme pass. Klungelig pakt Mowlik de bal. Mowlik schiet op doel. Tuura werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Nawoj is nu in balbezit. Nawoj geeft de bal voor. Braxos bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxos schiet op doel. Vasile maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Seiersen met een sublieme pass. Stierwald rent richting de bal. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stierwald verovert de bal door een tackle van achteren. Stierwald haalt uit met een fantastische trap. Tuura verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stierwald is nu in balbezit. Stierwald draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 2:1

83e minuut.
Inworp. Scappin met een snelle inworp. Zahiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universitatea Cluj-Napoca 58%, FC Athletico 42%.
Universitatea Cluj-Napoca - FC Athletico 2:1