Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Stadion Miejski G.T.S. Wisła
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3126
G.T.S. Wisła Kraków Orion Koszary
Tiki-Taka Tactiek bezpieczna
57% Balbezit 43%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.6 gemiddelde waardering 57.9
uitstekend Schieten solide
uitstekend Passen solide
zeer goed Verdedigen formidabel


1e minuut.
Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio probeert naar een medespeler te passen. Krzymowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymiński onderschept slim de pass. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant passt de bal in één keer door. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Orion Koszary 1:0

38e minuut.
Sierant passt de bal in één keer door. Idziorek met een sublieme pass. Tymiński is nu in balbezit. Tymiński draait met de bal, schiet en ... Schramm maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.T.S. Wisła Kraków - Orion Koszary 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 46%, Orion Koszary 54%.
G.T.S. Wisła Kraków - Orion Koszary 2:0

46e minuut.
Bajzert komt het veld opgelopen. Mihai komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Idziorek passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Sierant passt de bal in één keer door. Mihai is nu in balbezit. Mihai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Zjajić probeert naar een medespeler te passen. Sierant probeert naar een medespeler te passen. Idziorek speelt de bal door. Mihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Razgauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Razgauskas passt de bal zonder na te denken. Lisiecki heeft problemen om de bal te vangen. Idziorek geeft de bal voor. Mihai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aranlı komt het veld opgelopen.

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lisiecki stond buitenspel. Arciszewski komt het veld opgelopen. Sánchez Llibre komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kljajević bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Llibre is nu in balbezit. Sánchez Llibre speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Schramm probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.T.S. Wisła Kraków 55%, Orion Koszary 45%.
G.T.S. Wisła Kraków - Orion Koszary 2:0