Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shamkir FC Lagends FC
4-1-4-1 Tactiek Abnormal
59% Balbezit 41%
39% Spel op eigen helft 61%
23 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.5 gemiddelde waardering 47.5
excellent Schieten solid
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
van Nelle kopt de bal weg. Köroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sailendra begaat een overtreding. Sailendra krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cieplewicz passt de bal in één keer door. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Skubała springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dinkerrai verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Əcəmi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinho geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Skubała is nu in balbezit. Skubała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Lagends FC 1:0

15e minuut.
Swarnkar met de inworp. Giridharan controleert de bal met de borst. Giridharan geeft een hoge lob. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle draait met de bal, schiet en ... Nadiroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Skubała met een sublieme pass. Pinho met een sublieme pass. Əcəmi is nu in balbezit. Əcəmi geeft een lange en hoge pass. Skubała krijgt zijn hoofd ertegen. Mona bokst de bal weg.

31e minuut.
Pinho speelt de bal door. Köroğlu probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov heeft problemen om de bal te vangen. İsrafilov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cieplewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Xanbabayev komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Sailendra de bal onder controle te krijgen. Köroğlu rent richting de bal. Köroğlu passt de bal zonder na te denken. Skubała is nu in balbezit. Skubała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov geeft een hoge lob. Skubała rent richting de bal. Skubała draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Xanbabayev probeert naar een medespeler te passen. İsrafilov rent richting de bal. Daar is İsrafilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsrafilov geeft een hoge lob. Skubała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 36%, Lagends FC 64%.
Shamkir FC - Lagends FC 1:0

48e minuut.
İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. Mona probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

50e minuut.
Skubała controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Kenchammana neemt vlug de vrije trap. Swarnkar kopt de bal weg. van Nelle bereikt de bal nog maar net als eerste. van Nelle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Köroğlu passt de bal met de wreef. Pinho rent richting de bal. Pinho passt de bal zonder na te denken. Skubała rent richting de bal. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Mona bokst de bal weg.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zakiroğlu komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Swarnkar geeft de bal voor. Pinho probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skubała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Lagends FC 2:0

66e minuut.
Daar is Əcəmi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinho rent richting de bal. Əcəmi kan de bal niet met de borst controleren. Əcəmi geeft de bal voor. Skubała springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
İsrafilov verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Əcəmi kopt de bal weg. Skubała rent richting de bal. Skubała schiet op doel. Mona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Daar is Swarnkar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsrafilov begaat een overtreding. Swarnkar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sriram zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Swarnkar kopt de bal weg. Daar is Gąsienica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Nelle is nu in balbezit. van Nelle schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mukunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukunda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Lagends FC 2:1

75e minuut.
van Nelle rent richting de bal. van Nelle geeft de bal voor. Soma is nu in balbezit. Mukunda rent richting de bal. Mukunda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Doeltrap. Rüstəmbəyli komt het veld opgelopen.

81e minuut.
İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kenchammana de bal. Skubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Pinho geeft een hoge lob. Sriram bereikt de bal nog maar net als eerste. Skubała verovert de bal door een tackle van achteren. Skubała haalt uit met een fantastische trap. Mona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shamkir FC - Lagends FC 3:1

86e minuut.
Swarnkar met de inworp. Giridharan rent richting de bal. Xanbabayev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Xanbabayev moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Xanbabayev schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shamkir FC 43%, Lagends FC 57%.
Shamkir FC - Lagends FC 3:1