Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: buddie Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 14152
buddie HFC Haarlem
jos Tactiek Jos
38% Balbezit 62%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 45.4
adequate Schieten average
good Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Voorintholt passt de bal in één keer door. Oude Kamphuis rent richting de bal. Cosma onderschept slim de pass. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Distelbrink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Sporkslede kopt de bal weg. Inworp. Oude Kamphuis met de inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:1

18e minuut.
Šehović speelt de bal door. Inworp. Oude Kamphuis met een snelle inworp. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. Paal!

22e minuut.
van de Korput is nu in balbezit. van de Korput geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede probeert naar een medespeler te passen. Metstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink bokst de bal weg. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Paal! Oude Kamphuis is nu in balbezit. Sporkslede verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporkslede schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Doeltrap. Distelbrink met een harde bal richting middenveld. Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis haalt uit met een fantastische trap. Pluijmen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tok is nu in balbezit. Cosma rent richting de bal. Cosma geeft een hoge lob. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:2

38e minuut.
van de Korput geeft de bal voor. Inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede speelt de bal door. Oude Kamphuis is nu in balbezit. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sporkslede neemt de hoekschop. Inworp. Distelbrink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Doeltrap. Distelbrink met een harde bal richting middenveld. Oude Kamphuis bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis schiet op doel. Pluijmen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 54%, HFC Haarlem 46%.
buddie - HFC Haarlem 0:2

47e minuut.
Bakkati is nu in balbezit. Metstak met een sublieme pass. Klungelig pakt Sporkslede de bal. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:3

58e minuut.
Metstak passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis met de inworp. Sporkslede rent richting de bal. Sporkslede schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede speelt de bal door. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Cosma haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Distelbrink met een harde bal richting middenveld. Oude Kamphuis kopt de bal weg. Daar is Voorintholt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt schiet op doel. Pluijmen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sporkslede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Voorintholt rent richting de bal. Voorintholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Oude Kamphuis is nu in balbezit. Cosma begaat een overtreding. Oude Kamphuis is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oude Kamphuis met een snel genomen vrije trap. Brands speelt de bal door. Sporkslede is nu in balbezit. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede haalt uit met een fantastische trap. Distelbrink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:4

75e minuut.
Distelbrink trapt de bal weg. Daar is Oude Kamphuis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sporkslede onderschept slim de pass. Sporkslede schiet op doel. Distelbrink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buddie - HFC Haarlem 0:5

81e minuut.
van de Korput is nu in balbezit. van de Korput geeft een lange en hoge pass. Cosma bereikt de bal nog maar net als eerste. Oude Kamphuis verovert de bal door een tackle van achteren. Oude Kamphuis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Šehović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oude Kamphuis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sporkslede bereikt de bal nog maar net als eerste. Sporkslede draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buddie 50%, HFC Haarlem 50%.
buddie - HFC Haarlem 0:5