Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Benke József Aréna
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6964
Sásdi Angyalkák Fc Heretacskók*
Próba! Tactiek négykettő
55% Balbezit 45%
23% Spel op eigen helft 77%
17 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.2 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten good
solid Passen good
adequate Verdedigen good


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Clemeno met een snelle inworp. Sirevåg speelt de bal door. Clemeno is nu in balbezit. Clemeno geeft de bal voor. Esztergályos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burkus is nu in balbezit. Burkus haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 1:0

8e minuut.
Ráday is nu in balbezit. Váraljai is nu in balbezit. Váraljai passt de bal met de wreef. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Daar is Ráday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkó geeft een hoge lob. Święciński rent richting de bal. Święciński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Ráday rent richting de bal. Barkó rent richting de bal. Barkó passt de bal in één keer door. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dusil geeft een hoge lob. Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Burkus rent richting de bal. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 2:0

22e minuut.
Clemeno passt de bal zonder na te denken. Vágvölgyi is nu in balbezit. Vágvölgyi geeft een lange en hoge pass. Ráday bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráday haalt uit met een fantastische trap. Esztergályos bokst de bal weg.

27e minuut.
Dusil probeert naar een medespeler te passen. Tasnádi speelt de bal door. Bíró bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Duró raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bimbó komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Burkus heeft problemen om de bal te vangen. Bíró legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burkus raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Burkus neemt zijn aanloop. Esztergályos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 18%, Heretacskók* 82%.
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 3:0

52e minuut.
Váraljai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakács rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zakarija. Zakarija krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Clemeno met een sublieme pass. Vágvölgyi rent richting de bal. Vágvölgyi passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Sirevåg probeert de bal aan de voet te houden. Vágvölgyi kopt de bal weg. Bíró heeft problemen om de bal te vangen. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jeremiás bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeremiás passt de bal zonder na te denken. Dusil probeert naar een medespeler te passen. Sirevåg rent richting de bal. Sirevåg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Garlate geeft een hoge lob. Szakács geeft een lange en hoge pass. Barkó bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkus verovert de bal door een tackle van achteren. Burkus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 4:0

78e minuut.
Jeremiás geeft de bal voor. Sollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno onderschept slim de pass. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Bíró de bal. Esztergályos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sirevåg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sirevåg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ráday is nu in balbezit. Ráday draait met de bal, schiet en ... Esztergályos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 5:0

89e minuut.
Jelenovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemeno passt de bal zonder na te denken. Burkus is nu in balbezit. Burkus schiet op doel. Esztergályos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sásdi Angyalkák Fc 28%, Heretacskók* 72%.
Sásdi Angyalkák Fc - Heretacskók* 5:0