Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: RF Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9532
FC RisingForce FC Hirvijoki
Finaaliin asti Tactiek PepiAK
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
32.5 gemiddelde waardering 44
average Schieten solid
average Passen adequate
average Verdedigen good


2e minuut.
Anttonen speelt de bal door. Mustapuro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustapuro geeft de bal voor. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Halmesarka bokst de bal weg.

5e minuut.
Koskivirta onderschept slim de pass. Koskivirta speelt de bal door. Salolatva is nu in balbezit. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 0:1

15e minuut.
Hietapakka passt de bal in één keer door. Leppäkorpi heeft problemen om de bal te vangen. Vouti rent richting de bal. Salolatva verovert de bal door een tackle van achteren. Salolatva haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 53%, FC Hirvijoki 47%.
FC RisingForce - FC Hirvijoki 0:1

46e minuut.
Syrjäkoski komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Honka onderschept slim de pass. Honka probeert naar een medespeler te passen. Salolatva rent richting de bal. Salolatva draait met de bal, schiet en ... Halmesarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 0:2

57e minuut.
Anttonen rent richting de bal. Anttonen passt de bal in één keer door. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 0:3

59e minuut.
Koskivirta probeert naar een medespeler te passen. Kostianovsky is nu in balbezit. Tarkkala verovert de bal door een tackle van achteren. Tarkkala haalt uit met een fantastische trap. Syrjäkoski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 1:3

63e minuut.
Anttonen probeert naar een medespeler te passen. Mustapuro met een sublieme pass. Hietapakka bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva rent richting de bal. Salolatva haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Salolatva rent richting de bal. Salolatva schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kujala komt het veld opgelopen. Valpas komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Friman probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Palmunen de bal onder controle te krijgen. Vouti bereikt de bal nog maar net als eerste. Valpas verovert de bal door een tackle van achteren. Valpas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 1:4

76e minuut.
Hietapakka is nu in balbezit. Mild begaat een overtreding. Hietapakka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hietapakka met een snel genomen vrije trap. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Anttonen is nu in balbezit. Anttonen passt de bal zonder na te denken. Salolatva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salolatva schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC RisingForce - FC Hirvijoki 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RisingForce 60%, FC Hirvijoki 40%.
FC RisingForce - FC Hirvijoki 1:5