Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Aan De Leie
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8038
FC Courtraisien De Bèrse Beren
SaveThePlanet Tactiek Classic SK 2
38% Balbezit 62%
68% Spel op eigen helft 32%
4 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
45.8 gemiddelde waardering 69.5
adequate Schieten incredible
solid Passen outstanding
good Verdedigen outstanding


4e minuut.
Raczek rent richting de bal. Raczek passt de bal in één keer door. Trydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Zels de bal. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:1

16e minuut.
Roman kopt de bal weg. Daar is Scholz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scholz speelt de bal door. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Janssens probeert naar een medespeler te passen. Lucero rent richting de bal. Lucero passt de bal met de wreef. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero geeft de bal voor. Andruszczak rent richting de bal. Andruszczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Raczek onderschept slim de pass. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal met de wreef. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lucero rent richting de bal. Lucero passt de bal in één keer door. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak geeft een hoge lob. Muhaciroğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Čiuoderis kopt de bal weg. Daar is Raczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raczek passt de bal in één keer door. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:2

44e minuut.
Scholz speelt de bal door. Raczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczek passt de bal met de wreef. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trydal bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Andruszczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 67%, De Bèrse Beren 33%.
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:3

55e minuut.
Klungelig pakt Zels de bal. Scholz bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholz passt de bal in één keer door. Muhaciroğlu is nu in balbezit. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Trydal passt de bal zonder na te denken. Szutkowski rent richting de bal. Zavala verovert de bal door een tackle van achteren. Zavala geeft de bal voor. Andruszczak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:4

66e minuut.
Čiuoderis onderschept slim de pass. Niedźwiedzki rent richting de bal. Čiuoderis maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Čiuoderis naar de kleedkamers voor een vroege douche.

66e minuut.
Niedźwiedzki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Martin met een snel genomen vrije trap. Niedźwiedzki kopt de bal weg. Klungelig pakt Zavala de bal. Szutkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szutkowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero heeft problemen om de bal te vangen. Lucero geeft een lange en hoge pass. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Biernaux rent richting de bal. Dazin is nu in balbezit. Dazin probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiedzki is nu in balbezit. Niedźwiedzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zavala met een sublieme pass. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Andruszczak is nu in balbezit. Andruszczak geeft de bal voor. Van Den Hende verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Raczek probeert de bal met de borst te controleren. Raczek geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu draait met de bal, schiet en ... Van Den Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:5

80e minuut.
Scholz rent richting de bal. Scholz met een sublieme pass. Lucero rent richting de bal. Lucero geeft een lange en hoge pass. Andruszczak maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muhaciroğlu rent richting de bal. Muhaciroğlu schiet op doel. Van Den Hende maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:6

81e minuut.
Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft een lange en hoge pass. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu haalt uit met een fantastische trap. Van Den Hende werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 0:7

83e minuut.
Hermans probeert naar een medespeler te passen. Niedźwiedzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janssens. Niedźwiedzki raakt geblesseerd tijdens het duel. Biernaux komt bij de bal en schiet. Van Hese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 1:7

87e minuut.
Raczek probeert de bal met de borst te controleren. Raczek geeft de bal voor. Muhaciroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhaciroğlu schiet op doel. Van Den Hende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 1:8

89e minuut.
Zels onderschept slim de pass. Inworp. Lucero met de inworp. Scholz is nu in balbezit. Scholz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Courtraisien 68%, De Bèrse Beren 32%.
FC Courtraisien - De Bèrse Beren 1:8