Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Underworld
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 10244
Underworld Knights FC K.S.RUCH.CHORZóW
K-442 Tactiek off
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 40.9
outstanding Schieten adequate
excellent Passen adequate
good Verdedigen solid


1e minuut.
Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona passt de bal in één keer door. Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast geeft een hoge lob. Platas krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Troch passt de bal in één keer door. Tarvast speelt de bal door. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ... Geronimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Tarvast geeft een hoge lob. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas draait met de bal, schiet en ... Geronimi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 1:0

11e minuut.
Geronimi met een harde bal richting middenveld. Troch probeert naar een medespeler te passen. Tarvast probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Platas de bal. Platas schiet op doel. Geronimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tarvast neemt de hoekschop. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Małyczak rent richting de bal. Małyczak passt de bal met de wreef. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani verovert de bal door een tackle van achteren. Raipani schiet op doel. Kabała kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Krasnoperov de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bryński neemt de hoekschop. Raipani is nu in balbezit. Raipani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gonnet met een sublieme pass. Tarvast is nu in balbezit. Tarvast probeert naar een medespeler te passen. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 2:0

20e minuut.
Małyczak geeft de bal voor. Bryński kopt de bal weg. Klungelig pakt Małyczak de bal. Raipani bereikt de bal nog maar net als eerste. Raipani schiet op doel. Kabała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Tarvast geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mulligan de bal. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 3:0

24e minuut.
Tarvast rent richting de bal. Tarvast geeft een hoge lob. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas schiet op doel. Geronimi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Carmona geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Skup de bal onder controle te krijgen. Platas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Troch speelt de bal door. Tarvast bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarvast passt de bal met de wreef. Gonnet is nu in balbezit. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Geronimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 4:0

35e minuut.
Tarvast geeft de bal voor. Daar is Turmiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carmona speelt de bal door. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Geronimi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Carmona passt de bal zonder na te denken. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kobeszko zijn tegenspeler op de grond. Gonnet is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hoyos met een snel genomen vrije trap. Geronimi bokst de bal weg. Platas rent richting de bal. Platas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 5:0

41e minuut.
Tuomioja is nu in balbezit. Tuomioja speelt de bal door. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas onderschept slim de pass. Platas draait met de bal, schiet en ... Geronimi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 28%, K.S.RUCH.CHORZóW 72%.
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 5:0

47e minuut.
Carmona met een snelle inworp. Hoyos rent richting de bal. Hoyos passt de bal met de wreef. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Troch met een sublieme pass. Klungelig pakt Tarvast de bal. Tarvast geeft een hoge lob. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel. Geronimi bokst de bal weg. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 6:0

54e minuut.
Troch rent richting de bal. Troch passt de bal met de wreef. Platas rent richting de bal. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Carmona met een snelle inworp. Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Carmona rent richting de bal. Carmona geeft een lange en hoge pass. Platas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 7:0

66e minuut.
Tuomioja kopt de bal weg. Mulligan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ... Geronimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 8:0

68e minuut.
Hoyos passt de bal met de wreef. Carmona rent richting de bal. Carmona met een sublieme pass. Gonnet rent richting de bal. Gonnet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carmona heeft problemen om de bal te vangen. Carmona met een sublieme pass. Daar is Platas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Platas schiet op doel. Geronimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 9:0

76e minuut.
Abela onderschept slim de pass. Troch onderschept slim de pass. Troch passt de bal zonder na te denken. Gonnet rent richting de bal. Gonnet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 10:0

82e minuut.
Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonnet rent richting de bal. Gonnet passt de bal in één keer door. Carmona geeft de bal voor. Platas maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Krasnoperov met een sublieme pass. Tarvast rent richting de bal. Tarvast geeft een lange en hoge pass. Platas is nu in balbezit. Platas haalt uit met een fantastische trap. Geronimi bokst de bal weg.

87e minuut.
Hoyos is nu in balbezit. Hoyos geeft een hoge lob. Abela heeft problemen om de bal te vangen. Platas rent richting de bal. Platas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 11:0

88e minuut.
Troch passt de bal met de wreef. Hoyos speelt de bal door. Gonnet bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas bereikt de bal nog maar net als eerste. Platas haalt uit met een fantastische trap. Geronimi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Underworld Knights FC 24%, K.S.RUCH.CHORZóW 76%.
Underworld Knights FC - K.S.RUCH.CHORZóW 11:0