Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Mastellen Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3345
Mastellen Little Sokker Angels
rita11 Tactiek Hippolyte
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.5 gemiddelde waardering 64.1
solid Schieten formidable
average Passen very good
poor Verdedigen excellent


2e minuut.
Kalinna controleert de bal met de borst. Kalinna met een sublieme pass. Klungelig pakt Weyer de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Arcioni de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:1

5e minuut.
Crets is nu in balbezit. Liberato onderschept slim de pass. Estruch Martínez is nu in balbezit. Estruch Martínez geeft een lange en hoge pass. Kalinna springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Banaszewski rent richting de bal. Corell verovert de bal door een tackle van achteren. Corell met een sublieme pass. Weyer is nu in balbezit. Weyer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kalinna met een sublieme pass. Weyer rent richting de bal. Weyer passt de bal zonder na te denken. Liberato heeft problemen om de bal te vangen. Liberato haalt uit met een fantastische trap. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Inworp. Estruch Martínez met een snelle inworp. Pocher geeft een lange en hoge pass. Kalinna maakt een snoekduik en kopt de bal. Roure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:2

16e minuut.
Corell speelt de bal door. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna probeert naar een medespeler te passen. Weyer controleert de bal met de borst. Weyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Orrù geeft een lange en hoge pass. Kalinna kopt de bal weg. Corell probeert naar een medespeler te passen. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Myburg geeft een lange en hoge pass. Vyncke is nu in balbezit. Weyer onderschept slim de pass. Weyer speelt de bal door. Kalinna rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Corell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Liberato heeft problemen om de bal te vangen. Weyer rent richting de bal. Weyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez draait met de bal, schiet en ... Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Medetti is nu in balbezit. Pocher onderschept slim de pass. Pocher passt de bal met de wreef. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Machiels kopt de bal weg. Bayerschmidt geeft een hoge lob. Weyer kopt de bal weg. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Machiels is nu in balbezit. Kalinna onderschept slim de pass. Kalinna geeft een hoge lob. Liberato rent richting de bal. Liberato schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pocher met de inworp. Crets kan de bal niet met de borst controleren. Estruch Martínez rent richting de bal. Estruch Martínez geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kalinna probeert naar een medespeler te passen. Weyer rent richting de bal. Weyer passt de bal met de wreef. Liberato bereikt de bal nog maar net als eerste. Liberato schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalinna rent richting de bal. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Roure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Estruch Martínez geeft de bal voor. Daar is Weyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weyer probeert naar een medespeler te passen. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:3

36e minuut.
Corell onderschept slim de pass. Corell geeft de bal voor. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer schiet op doel. Roure maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pocher rent richting de bal. Pocher geeft een lange en hoge pass. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna schiet op doel. Roure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 78%, Little Sokker Angels 22%.
Mastellen - Little Sokker Angels 0:4

46e minuut.
Jagusch komt het veld opgelopen. Izaguirre komt het veld opgelopen. Bakar komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Crets bereikt de bal nog maar net als eerste. Crets geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bakar de bal onder controle te krijgen. Weyer is nu in balbezit. Weyer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Vyncke met een sublieme pass. Bakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakar passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalinna de bal. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Roure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:5

56e minuut.
Karabacak onderschept slim de pass. Karabacak geeft een lange en hoge pass. Kalinna kopt de bal weg. Weyer is nu in balbezit. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Roure kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:6

58e minuut.
Bakar speelt de bal door. Kalinna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalinna passt de bal zonder na te denken. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer haalt uit met een fantastische trap. Roure verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Izaguirre rent richting de bal. Izaguirre schiet op doel. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Jagusch rent richting de bal. Jagusch geeft een hoge lob. Kalinna rent richting de bal. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Roure maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:7

66e minuut.
Bakar is nu in balbezit. Bakar passt de bal met de wreef. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna draait met de bal, schiet en ... Roure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:8

67e minuut.
Devliegher rent richting de bal. Devliegher met een sublieme pass. Parys probeert naar een medespeler te passen. Banaszewski is nu in balbezit. Banaszewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Vyncke passt de bal met de wreef. Myburg geeft de bal voor. Arcioni rent richting de bal. Weyer rent richting de bal. Weyer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Vyncke geeft een lange en hoge pass. Izaguirre heeft problemen om de bal te vangen. Weyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:9

77e minuut.
Vyncke bereikt de bal nog maar net als eerste. Weyer verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Roure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:10

81e minuut.
Weyer passt de bal in één keer door. Vyncke verovert de bal door een tackle van achteren. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre draait met de bal, schiet en ... Roure probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:11

82e minuut.
Izaguirre geeft een hoge lob. Kalinna rent richting de bal. Kalinna met een sublieme pass. Weyer controleert de bal met de borst. Weyer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Weyer passt de bal met de wreef. Kalinna is nu in balbezit. Kalinna met een sublieme pass. Izaguirre is nu in balbezit. Izaguirre schiet op doel. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Estruch Martínez heeft problemen om de bal te vangen. Estruch Martínez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Izaguirre de bal. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Izaguirre is nu in balbezit. Weyer rent richting de bal. Kalinna rent richting de bal. Kalinna haalt uit met een fantastische trap. Roure werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - Little Sokker Angels 0:12

88e minuut.
Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski passt de bal zonder na te denken. Crets is nu in balbezit. Izaguirre onderschept slim de pass. Izaguirre draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 80%, Little Sokker Angels 20%.
Mastellen - Little Sokker Angels 0:12