Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.K.PoSeTiOcI Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6097
F.K.PoSeTiOcI Lagator
3-3 Tactiek 3na3
36% Balbezit 64%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 45.8
formidable Schieten solid
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


2e minuut.
Quang Trường is nu in balbezit. Quang Trường speelt de bal door. Rangel rent richting de bal. Rangel haalt uit met een fantastische trap. Karić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 1:0

10e minuut.
Ankov passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Quang Trường geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rangel krijgt zijn hoofd ertegen. Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 2:0

11e minuut.
Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vadim is nu in balbezit. Vadim passt de bal in één keer door. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 3:0

13e minuut.
Dominikowski speelt de bal door. Milică rent richting de bal. Vadim is nu in balbezit. Milică onderschept slim de pass. Milică schiet op doel. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 3:1

15e minuut.
Vićentijević heeft problemen om de bal te vangen. Vićentijević speelt de bal door. Vadim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quang Trường onderschept slim de pass. Ankov is nu in balbezit. Quang Trường onderschept slim de pass. Quang Trường geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ankov passt de bal met de wreef. Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 4:1

19e minuut.
Inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel. Karić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 5:1

21e minuut.
Dominikowski met een sublieme pass. Quang Trường geeft een lange en hoge pass. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 6:1

22e minuut.
Dobszay heeft problemen om de bal te vangen. Ankov is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 7:1

26e minuut.
Ankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stachurski met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 8:1

34e minuut.
Vadim probeert naar een medespeler te passen. Vićentijević rent richting de bal. Vićentijević probeert naar een medespeler te passen. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dominikowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milică rent richting de bal. Milică draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Huot is nu in balbezit. Milică onderschept slim de pass. Milică passt de bal in één keer door. Dominikowski is nu in balbezit. Dominikowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Stachurski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quang Trường met de inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vadim is nu in balbezit. Vadim met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dominikowski zal de hoekschop nemen. Milică springt en kopt de bal. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 43%, Lagator 57%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 8:1

52e minuut.
Milică passt de bal in één keer door. Inworp. Quang Trường met een snelle inworp. Rangel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rangel draait met de bal, schiet en ... Karić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 9:1

54e minuut.
Quang Trường zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ankov is nu in balbezit. Rangel onderschept slim de pass. Rangel schiet op doel. Karić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 10:1

61e minuut.
Pizzoza is nu in balbezit. Dominikowski onderschept slim de pass. Dominikowski geeft een lange en hoge pass. Milică rent richting de bal. Milică schiet op doel. Timić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Stachurski met een sublieme pass. Inworp. Quang Trường met een snelle inworp. Rangel is nu in balbezit. Rangel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Dobszay probeert de bal aan de voet te houden. Quang Trường verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Trường passt de bal met de wreef. Daar is Rangel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rangel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Quang Trường neemt de hoekschop. Rangel rent richting de bal. Rangel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 11:1

89e minuut.
Milică speelt de bal door. Ankov rent richting de bal. Ankov passt de bal met de wreef. Milică is nu in balbezit. Milică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.K.PoSeTiOcI 43%, Lagator 57%.
F.K.PoSeTiOcI - Lagator 11:1