Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Armando Picchi
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5269
Livorno B. Rebels
ACSDALTRIV2 Tactiek petisso
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 4
47.2 gemiddelde waardering 38.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen zwak
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Alcántara passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gough de bal onder controle te krijgen. Windfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík is nu in balbezit. Krištofík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Broś rent richting de bal. Utkinas is nu in balbezit. Broś onderschept slim de pass. Klungelig pakt Broś de bal. Broś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czechowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - B. Rebels 1:0

6e minuut.
Bohorquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal in één keer door. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Utkinas geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Broś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dúbravec probeert de bal met de borst te controleren. Dúbravec geeft een hoge lob. Tracotanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Schindzielorz onderschept slim de pass. Schindzielorz probeert naar een medespeler te passen. Utkinas is nu in balbezit. Broś is nu in balbezit. Broś schiet op doel. Tracotanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Alcántara passt de bal in één keer door. Windfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Windfuhr met een sublieme pass. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík haalt uit met een fantastische trap. Nokirov bokst de bal weg.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Windfuhr neemt de hoekschop. Costiţîn rent richting de bal. Costiţîn draait met de bal, schiet en ... Nokirov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Livorno - B. Rebels 1:1

34e minuut.
Windfuhr passt de bal in één keer door. Costiţîn is nu in balbezit. Costiţîn probeert naar een medespeler te passen. Krištofík bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Utkinas geeft een lange en hoge pass. Broś is nu in balbezit. Broś heeft problemen om de bal te vangen. Broś draait met de bal, schiet en ... Tracotanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 46%, B. Rebels 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Livorno - B. Rebels 1:1

46e minuut.
Bifulco komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Ortega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bazarbaev probeert naar een medespeler te passen. Samakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś onderschept slim de pass. Broś haalt uit met een fantastische trap. Tracotanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Czechowski is nu in balbezit. Czechowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Livorno - B. Rebels 2:1

52e minuut.
Dúbravec raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Valjević komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Alcántara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcántara passt de bal zonder na te denken. Windfuhr is nu in balbezit. Krištofík rent richting de bal. Krištofík haalt uit met een fantastische trap. Bifulco bokst de bal weg.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Indriūnas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Costiţîn probeert de bal met de borst te controleren. Krištofík rent richting de bal. Krištofík schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Valjević onderschept slim de pass. Utkinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valjević raakt geblesseerd tijdens het duel. Valjević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bohorquez kopt de bal weg. Schindzielorz verovert de bal door een tackle van achteren. Broś bereikt de bal nog maar net als eerste. Broś draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Samakis geeft de bal voor. Walter bereikt de bal nog maar net als eerste. Krištofík onderschept slim de pass. Krištofík haalt uit met een fantastische trap. Bifulco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Samakis speelt de bal door. Windfuhr bereikt de bal nog maar net als eerste. Gough tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gough krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Utkinas geeft een lange en hoge pass. Costiţîn rent richting de bal. Met opzet legt Prass zijn tegenspeler op de grond. Prass krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Livorno 50%, B. Rebels 50%.
Livorno - B. Rebels 2:1