Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo Deutscheinsiedel SV Stiftung Wadentest
Justin Tactiek 442 versuch
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
48.6 gemiddelde waardering 61.7
good Schieten excellent
good Passen very good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Przybułek geeft de bal voor. Zada kopt de bal weg. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez verovert de bal door een tackle van achteren. Nuñez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Sabat kopt de bal weg. Tufariello is nu in balbezit. Tufariello geeft de bal voor. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zada kopt de bal weg. Pasquale probeert de bal aan de voet te houden. Nuñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuñez draait met de bal, schiet en ... Pelzer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 59%, SV Stiftung Wadentest 41%.
Dynamo Deutscheinsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:1

47e minuut.
Ohlew bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Bonacchi met een sublieme pass. Zada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Przybułek probeert naar een medespeler te passen. Ðinđić speelt de bal door. Bonacchi heeft problemen om de bal te vangen. Bonacchi geeft de bal voor. Nuñez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Pelzer trapt de bal weg. Ðinđić geeft de bal voor. Zada rent richting de bal. Zada haalt uit met een fantastische trap. Pelzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:2

52e minuut.
Nartschik kopt de bal weg. Klungelig pakt Stypuła de bal. Netzer is nu in balbezit. Netzer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Nuñez geeft een lange en hoge pass. Vinček kan de bal niet met de borst controleren. Zada rent richting de bal. Zada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo Deutscheinsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:3

63e minuut.
Haberle met een sublieme pass. Pleavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Pleavă passt de bal in één keer door. Przybułek is nu in balbezit. Przybułek geeft een hoge lob. Pelzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Nuñez kopt de bal weg. Zada kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinček. Vinček krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ðinđić rent richting de bal. Ðinđić passt de bal zonder na te denken. Bonacchi rent richting de bal. Bonacchi passt de bal in één keer door. Nuñez is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo Deutscheinsiedel 52%, SV Stiftung Wadentest 48%.
Dynamo Deutscheinsiedel - SV Stiftung Wadentest 0:3