Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:31
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Brow Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8295
Brow Team Dzialki Lesne
532 BROW Tactiek 433s
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 26
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.8 gemiddelde waardering 70.3
zeer goed Schieten uitmuntend
zeer goed Passen wonderbaarlijk
solide Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Klungelig pakt Mierzwa de bal. Mierzwa passt de bal met de wreef. El Habib rent richting de bal. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Paal! El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib schiet op doel. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Klungelig pakt Zavadszky de bal. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mirea de bal. Mirea geeft een lange en hoge pass. Perzanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quý bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib verovert de bal door een tackle van achteren. El Habib schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:1

21e minuut.
Quý geeft de bal voor. Kuśmierzak rent richting de bal. Kuśmierzak geeft de bal voor. El Habib is nu in balbezit. El Habib haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Arim geeft een lange en hoge pass. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma verovert de bal door een tackle van achteren. Surma geeft een hoge lob. Azalmaz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kubas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Azalmaz kopt de bal weg. Quý rent richting de bal. El Habib onderschept slim de pass. El Habib schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Perzanowski speelt de bal door. Filut kopt de bal weg. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. Matieţ verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Surma rent richting de bal. Arim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surma is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuśmierzak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mirea springt en kopt de bal. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Quý geeft de bal voor. Mierzwa geeft een lange en hoge pass. Gołembiewski rent richting de bal. Mirea verovert de bal door een tackle van achteren. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski bokst de bal weg. Quý onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa geeft de bal voor. El Habib rent richting de bal. El Habib draait met de bal, schiet en ... Perzanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:2

37e minuut.
Filut passt de bal met de wreef. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea met een sublieme pass. El Habib rent richting de bal. El Habib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea schiet op doel. Na een snelle pass probeert Arim de bal onder controle te krijgen. Perzanowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Azalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brow Team 71%, Dzialki Lesne 29%.
Brow Team - Dzialki Lesne 0:3

50e minuut.
Quý passt de bal in één keer door. Chomik is nu in balbezit. Chomik geeft de bal voor. Surma bereikt de bal nog maar net als eerste. Surma geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Mierzwa rent richting de bal. Mierzwa passt de bal zonder na te denken. Mirea is nu in balbezit. Mirea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Gołembiewski rent richting de bal. Gołembiewski geeft de bal voor. Kuśmierzak kopt de bal weg. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
El Habib bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. El Habib rent richting de bal. Mirea rent richting de bal. Mirea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:4

76e minuut.
Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierzak probeert naar een medespeler te passen. Mirea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirea haalt uit met een fantastische trap. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:5

78e minuut.
Mierzwa probeert naar een medespeler te passen. Kuśmierzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwa geeft een lange en hoge pass. Mirea rent richting de bal. Mirea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fernández Nieto geeft een lange en hoge pass. Azalmaz kopt de bal weg. El Habib rent richting de bal. El Habib schiet op doel. Perzanowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brow Team - Dzialki Lesne 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brow Team 71%, Dzialki Lesne 29%.
Brow Team - Dzialki Lesne 0:6