Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: F.C.INTER Bucuresti Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 2280
F.C.INTER Bucuresti Caroline
Johny2016 Tactiek 433CAZ
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
62.7 gemiddelde waardering 59.8
formidabel Schieten formidabel
zeer goed Passen zeer goed
uitmuntend Verdedigen redelijk


8e minuut.
Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare passt de bal in één keer door. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu schiet op doel. Ochoa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 1:0

12e minuut.
Roztworowski verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Sturm met de inworp. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Horn probeert naar een medespeler te passen. Kondrk rent richting de bal. Udroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 2:0

18e minuut.
Horn rent richting de bal. Horn passt de bal zonder na te denken. Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare geeft een lange en hoge pass. Udroiu rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 3:0

22e minuut.
Onnis kopt de bal weg. Belkacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkacem geeft de bal voor. Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

23e minuut.
Kondrk is nu in balbezit. Kondrk passt de bal zonder na te denken. Horn speelt de bal door. Daar is Udroiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Udroiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roztworowski zal de hoekschop nemen. Udroiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Perugini passt de bal in één keer door. Sturm bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturm passt de bal in één keer door. Chandler is nu in balbezit. Chandler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Delamare is nu in balbezit. Chung is nu in balbezit. Delamare onderschept slim de pass. Delamare geeft een hoge lob. Udroiu krijgt zijn hoofd ertegen. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Delamare met een sublieme pass. Udroiu rent richting de bal. Dokken rent richting de bal. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Belkacem is nu in balbezit. Horn met een sublieme pass. Kondrk probeert naar een medespeler te passen. Delamare bereikt de bal nog maar net als eerste. Delamare schiet op doel. Ochoa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Reeves rent richting de bal. Udroiu verovert de bal door een tackle van achteren. Udroiu schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 43%, Caroline 57%.
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 4:0

59e minuut.
Horn kopt de bal weg. Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkacem bereikt de bal nog maar net als eerste. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 5:0

64e minuut.
Phelps geeft de bal voor. Reeves rent richting de bal. Udroiu onderschept slim de pass. Udroiu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 6:0

68e minuut.
Kondrk probeert naar een medespeler te passen. Delamare rent richting de bal. Chung begaat een overtreding. Chung krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Delamare raakt geblesseerd tijdens het duel. Roztworowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Delamare kopt de bal weg. Udroiu is nu in balbezit. Udroiu haalt uit met een fantastische trap. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 7:0

70e minuut.
Horn bereikt de bal nog maar net als eerste. Horn passt de bal met de wreef. Onnis met een sublieme pass. Belkacem rent richting de bal. Belkacem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kist komt het veld opgelopen. Fiocchi komt het veld opgelopen. Meleşteu komt het veld opgelopen. Germano komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Chandler onderschept slim de pass. Phelps onderschept slim de pass. Phelps geeft een hoge lob. Delamare is nu in balbezit. Delamare draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Chung is nu in balbezit. Delamare begaat een overtreding. Chung is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanefel zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fogharty kopt de bal weg. Lăcustă is nu in balbezit. Chandler verovert de bal door een tackle van achteren. Chandler draait met de bal, schiet en ... Baltaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.INTER Bucuresti 41%, Caroline 59%.
F.C.INTER Bucuresti - Caroline 7:0