Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Dala-Fram 88 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6323
Dala-Fram 88 Carnicero C.F.
343Ony Tactiek 343
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 52.6
solid Schieten outstanding
good Passen good
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Houdek probeert naar een medespeler te passen. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Nordheim geeft een hoge lob. Klungelig pakt Solheim de bal. Solheim schiet op doel. Overå probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 1:0

10e minuut.
Parizotto passt de bal in één keer door. Daar is Tarradellas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarradellas passt de bal in één keer door. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug draait met de bal, schiet en ... Overå kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Razbegailo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto geeft de bal voor. Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Razbegailo geeft een hoge lob. Krogstad heeft problemen om de bal te vangen. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 1:1

18e minuut.
Razbegailo passt de bal zonder na te denken. Dussaux rent richting de bal. Dussaux met een sublieme pass. Houdek rent richting de bal. Houdek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Parizotto speelt de bal door. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux met een sublieme pass. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 1:2

33e minuut.
Dussaux is nu in balbezit. Dussaux geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Ceccardi kopt de bal weg. Houdek heeft problemen om de bal te vangen. Gökdeniz rent richting de bal. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Rognli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Stadheim met een snelle inworp. Krogstad rent richting de bal. Dussaux probeert naar een medespeler te passen. Rolhion heeft problemen om de bal te vangen. Rolhion geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Razbegailo probeert naar een medespeler te passen. Dussaux is nu in balbezit. Dussaux passt de bal zonder na te denken. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal in één keer door. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Rognli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 1:3

45e minuut.
Dyrhaug rent richting de bal. Stadheim is nu in balbezit. Dyrhaug onderschept slim de pass. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 59%, Carnicero C.F. 41%.
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 2:3

48e minuut.
Parizotto is nu in balbezit. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Dussaux probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Rognli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 2:4

52e minuut.
Engebråten bereikt de bal nog maar net als eerste. Engebråten geeft een hoge lob. Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug passt de bal met de wreef. Tarradellas rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Razbegailo geeft de bal voor. Daar is Krogstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolhion verovert de bal door een tackle van achteren. Rolhion geeft een hoge lob. Ceccardi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Krogstad geeft een lange en hoge pass. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dyrhaug, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyrhaug haalt uit met een fantastische trap. Overå werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 3:4

62e minuut.
Tarradellas rent richting de bal. Mur speelt de bal door. Dussaux met een sublieme pass. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 3:5

72e minuut.
Houdek speelt de bal door. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi passt de bal in één keer door. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel. Rognli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Klungelig pakt Nordheim de bal. Nordheim probeert naar een medespeler te passen. Stadheim is nu in balbezit. Stadheim geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Dyrhaug de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Gökdeniz rent richting de bal. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi probeert naar een medespeler te passen. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 3:6

86e minuut.
Razbegailo heeft problemen om de bal te vangen. Razbegailo geeft een hoge lob. Daar is Ceccardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Rognli bokst de bal weg.

87e minuut.
Daar is Hoset, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Razbegailo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Rognli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Razbegailo rent richting de bal. Razbegailo met een sublieme pass. Parizotto rent richting de bal. Parizotto schiet op doel. Rognli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 3:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dala-Fram 88 59%, Carnicero C.F. 41%.
Dala-Fram 88 - Carnicero C.F. 3:7