Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Allright Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 6558
Allright Winner Spirit
Portocala™ Tactiek WS3
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
41.6 gemiddelde waardering 48
good Schieten solid
average Passen adequate
weak Verdedigen solid


7e minuut.
Puroklys kopt de bal weg. Teodoru rent richting de bal. Burja onderschept slim de pass. Quirino rent richting de bal. Quirino haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Nooij is nu in balbezit. Taylor onderschept slim de pass. Taylor geeft een lange en hoge pass. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Estrada de bal onder controle te krijgen. Foszt probeert naar een medespeler te passen. Koblak rent richting de bal. Koblak haalt uit met een fantastische trap. Karkamış maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Foszt probeert naar een medespeler te passen. Manolescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nano geeft een lange en hoge pass. Koblak maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Manolescu verovert de bal door een tackle van achteren. Manolescu met een sublieme pass. Koblak bereikt de bal nog maar net als eerste. Koblak schiet op doel. Karkamış kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Koblak heeft problemen om de bal te vangen. Foszt is nu in balbezit. Pamukov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Foszt raakt geblesseerd tijdens het duel. Foszt komt bij de bal en schiet. Karkamış verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 73%, Winner Spirit 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Allright - Winner Spirit 0:0

46e minuut.
Petráš komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Taylor is nu in balbezit. Puroklys begaat een overtreding. Taylor raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintilie komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Kalič komt het veld opgelopen.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Koblak stond buitenspel. Simpson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Allright 61%, Winner Spirit 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Allright - Winner Spirit 0:0