Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Visio Nocturna
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4250
Carnicero C.F. Recreativo Granada C.F
343 Tactiek 433
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 33.4
formidable Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen good


2e minuut.
Iarussi geeft een hoge lob. Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Lattaruli verovert de bal door een tackle van achteren. Lattaruli schiet op doel. Overå probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Daar is Houdek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houdek passt de bal zonder na te denken. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel. Hidalgo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 1:0

8e minuut.
Razbegailo is nu in balbezit. Razbegailo passt de bal met de wreef. Parizotto speelt de bal door. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi schiet op doel. Martínez Racero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 2:0

10e minuut.
Dussaux geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceccardi de bal. Hidalgo rent richting de bal. Houdek onderschept slim de pass. Houdek haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero bokst de bal weg.

18e minuut.
Ceccardi rent richting de bal. Parizotto is nu in balbezit. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 3:0

19e minuut.
Daar is Grupčev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dussaux onderschept slim de pass. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 4:0

21e minuut.
Haugland met een sublieme pass. Fradera rent richting de bal. Parizotto rent richting de bal. Parizotto haalt uit met een fantastische trap. Fradera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Dussaux probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi passt de bal zonder na te denken. Houdek heeft problemen om de bal te vangen. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 5:0

26e minuut.
Houdek met een sublieme pass. Tarradellas is nu in balbezit. Tarradellas geeft een lange en hoge pass. Houdek is nu in balbezit. Houdek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 6:0

29e minuut.
Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi rent richting de bal. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi schiet op doel. Martínez Racero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Houdek is nu in balbezit. Ceccardi rent richting de bal. Ceccardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Parizotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 7:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dussaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rolhion speelt de bal door. Houdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek passt de bal met de wreef. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap. Martínez Racero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 8:0

36e minuut.
Houdek is nu in balbezit. Houdek passt de bal zonder na te denken. Haugland probeert naar een medespeler te passen. Ceccardi is nu in balbezit. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rolhion rent richting de bal. Rolhion geeft een lange en hoge pass. Grupčev probeert de bal aan de voet te houden. Dussaux geeft een lange en hoge pass. Houdek maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

44e minuut.
Parizotto rent richting de bal. Parizotto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grupčev de bal. Parizotto rent richting de bal. Parizotto geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 22%, Recreativo Granada C.F 78%.
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 8:0

54e minuut.
Mur passt de bal zonder na te denken. Houdek speelt de bal door. Ceccardi is nu in balbezit. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 9:0

59e minuut.
Mur probeert naar een medespeler te passen. Rolhion speelt de bal door. Hidalgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Stadheim rent richting de bal. Stadheim geeft een lange en hoge pass. Houdek probeert naar een medespeler te passen. Parizotto heeft problemen om de bal te vangen. Parizotto draait met de bal, schiet en ... Martínez Racero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Iarussi geeft een lange en hoge pass. Houdek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mur met een sublieme pass. Parizotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Parizotto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 10:0

66e minuut.
Klungelig pakt Lattaruli de bal. Lattaruli passt de bal zonder na te denken. Iarussi is nu in balbezit. Ceccardi onderschept slim de pass. Ceccardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 11:0

68e minuut.
Fradera is nu in balbezit. Fradera geeft een hoge lob. Liñán rent richting de bal. Liñán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 11:1

69e minuut.
Ramsland bereikt de bal nog maar net als eerste. Mur is nu in balbezit. Mur passt de bal in één keer door. Parizotto is nu in balbezit. Parizotto geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klungelig pakt Iarussi de bal. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Houdek is nu in balbezit. Houdek schiet op doel. Martínez Racero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 12:1

77e minuut.
Hidalgo verovert de bal door een tackle van achteren. Hidalgo geeft een hoge lob. Beraza kopt de bal weg. Liñán is nu in balbezit. Liñán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Martínez Racero trapt de bal weg. Rolhion kopt de bal weg. Klungelig pakt Houdek de bal. Ceccardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carnicero C.F. 31%, Recreativo Granada C.F 69%.
Carnicero C.F. - Recreativo Granada C.F 12:1