Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: The Graveyard
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3286
FC Berend Botje FC Zaantrappers
4-4-2 Tactiek 442
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.3 gemiddelde waardering 49.5
very good Schieten very good
good Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Okpara heeft problemen om de bal te vangen. Duković met een sublieme pass. Oyuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 0:1

11e minuut.
Tenekeci met een sublieme pass. Olmedo rent richting de bal. Olmedo passt de bal met de wreef. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 1:1

12e minuut.
Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Duković is nu in balbezit. Cillessen probeert naar een medespeler te passen. Fofana is nu in balbezit. Fofana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 2:1

20e minuut.
Albístegui speelt de bal door. Bach rent richting de bal. Bach passt de bal zonder na te denken. Doodeman is nu in balbezit. Doodeman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Okpara geeft een hoge lob. Moresco kopt de bal weg. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 2:2

24e minuut.
Fuzileiro heeft problemen om de bal te vangen. Albístegui geeft een hoge lob. Oyuga rent richting de bal. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Calewaert maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 2:3

28e minuut.
Calewaert passt de bal met de wreef. Albístegui bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui passt de bal met de wreef. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fuzileiro geeft een lange en hoge pass. Olmedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmedo passt de bal in één keer door. Fofana rent richting de bal. Fofana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 3:3

31e minuut.
Olmedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bach. Olmedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tenekeci komt bij de bal en schiet. Ostas springt en kopt de bal. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 4:3

34e minuut.
Horsten met een harde bal richting middenveld. Tenekeci kopt de bal weg. Bach heeft problemen om de bal te vangen. Džumhur rent richting de bal. Džumhur haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Dalan is nu in balbezit. Dalan probeert naar een medespeler te passen. Albístegui probeert naar een medespeler te passen. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Olmedo rent richting de bal. Olmedo geeft de bal voor. Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. Musílek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Horsten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 5:3

44e minuut.
Bach kopt de bal weg. Daar is Oyuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oyuga passt de bal zonder na te denken. Calewaert bereikt de bal nog maar net als eerste. Calewaert schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 5:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 44%, FC Zaantrappers 56%.
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 5:4

53e minuut.
Fofana rent richting de bal. Moresco rent richting de bal. Ostas verovert de bal door een tackle van achteren. Ostas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 6:4

54e minuut.
Ostas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostas passt de bal zonder na te denken. Musílek is nu in balbezit. Džumhur onderschept slim de pass. Džumhur haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tenekeci geeft een hoge lob. Fofana heeft problemen om de bal te vangen. Musílek is nu in balbezit. Fofana onderschept slim de pass. Fofana haalt uit met een fantastische trap. Horsten probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 7:4

69e minuut.
Oyuga is nu in balbezit. Oyuga geeft een lange en hoge pass. Fuzileiro is nu in balbezit. Calewaert onderschept slim de pass. Calewaert haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Albístegui rent richting de bal. Albístegui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Okpara rent richting de bal. Okpara probeert naar een medespeler te passen. Olmedo probeert naar een medespeler te passen. Fofana rent richting de bal. Fofana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 8:4

89e minuut.
Dalan bereikt de bal nog maar net als eerste. Albístegui rent richting de bal. Albístegui speelt de bal door. Calewaert rent richting de bal. Calewaert draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Oyuga rent richting de bal. Oyuga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Berend Botje 42%, FC Zaantrappers 58%.
FC Berend Botje - FC Zaantrappers 8:4