Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: kms Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2079
kms Voodootrela
cemil Tactiek Voodoo
58% Balbezit 42%
48% Spel op eigen helft 52%
17 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
59.1 gemiddelde waardering 44.1
formidabel Schieten redelijk
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen redelijk


7e minuut.
Khotenko heeft problemen om de bal te vangen. Khotenko passt de bal zonder na te denken. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Bileyci met een sublieme pass. Daar is Kırmızıbeyaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrebenciuc speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kırmızıbeyaz is nu in balbezit. Alfonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Imrik krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Atçıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Artistico bereikt de bal nog maar net als eerste. Artistico haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 1:0

16e minuut.
Belkemiren met een snelle inworp. Çevik speelt de bal door. Bileyci speelt de bal door. İsfendiyar is nu in balbezit. İsfendiyar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Muskała probeert naar een medespeler te passen. Alfonso rent richting de bal. Alfonso passt de bal zonder na te denken. Artistico is nu in balbezit. Artistico draait met de bal, schiet en ... Aksentijević bokst de bal weg.

38e minuut.
Klungelig pakt Khotenko de bal. Khotenko speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... Aksentijević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 2:0

41e minuut.
Belkemiren geeft een lange en hoge pass. Daar is Devuyst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İsfendiyar bereikt de bal nog maar net als eerste. İsfendiyar schiet op doel. Niezgoda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 51%, Voodootrela 49%.
kms - Voodootrela 2:1

48e minuut.
Daar is Bileyci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hrebenciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrebenciuc probeert naar een medespeler te passen. Imrik is nu in balbezit. Imrik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 3:1

53e minuut.
Artistico is nu in balbezit. Artistico geeft de bal voor. Imrik rent richting de bal. Imrik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 4:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kırmızıbeyaz met de inworp. Çevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Çevik geeft een hoge lob. Niezgoda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alfonso de bal. Alfonso speelt de bal door. Artistico rent richting de bal. Artistico schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Hrebenciuc speelt de bal door. Bileyci probeert naar een medespeler te passen. Belkemiren rent richting de bal. Imrik onderschept slim de pass. Imrik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Klungelig pakt Khotenko de bal. Khotenko speelt de bal door. Imrik is nu in balbezit. Imrik haalt uit met een fantastische trap. Aksentijević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kms - Voodootrela 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kms 45%, Voodootrela 55%.
kms - Voodootrela 5:1