Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: GOFRILAB FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5714
GOFRILAB FC Stade Sparnaciens
yoppp Tactiek Losange
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
40.3 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen very good


5e minuut.
Fritsch passt de bal zonder na te denken. Lamour bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamour geeft een lange en hoge pass. Nef is nu in balbezit. Nef draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Debray trapt de bal weg van het doel. Lama heeft problemen om de bal te vangen. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison schiet op doel. Debray probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:1

8e minuut.
Tison passt de bal zonder na te denken. Cordier rent richting de bal. Lamour verovert de bal door een tackle van achteren. Lamour haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:2

10e minuut.
Mattler probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genet. Genet krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tirňák trapt de bal weg. Tison kopt de bal weg. Nef is nu in balbezit. Nef schiet op doel. Debray werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 61%, Stade Sparnaciens 39%.
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:2

46e minuut.
Guiot komt het veld opgelopen. Negruţ komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Patin is nu in balbezit. Patin geeft de bal voor. Daar is Lama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tison rent richting de bal. Tison schiet op doel. Debray bokst de bal weg.

57e minuut.
Patin speelt de bal door. Cordier is nu in balbezit. Tison rent richting de bal. Tison haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:3

63e minuut.
Patin bereikt de bal nog maar net als eerste. Patin probeert naar een medespeler te passen. Tison rent richting de bal. Tison haalt uit met een fantastische trap. Debray maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:4

68e minuut.
Klungelig pakt Cochard de bal. Lauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lauri met een sublieme pass. Tison bereikt de bal nog maar net als eerste. Tison haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leprince met een sublieme pass. Tison heeft problemen om de bal te vangen. Tison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:5

71e minuut.
David rent richting de bal. Španiel onderschept slim de pass. Španiel passt de bal zonder na te denken. Rocher is nu in balbezit. Rocher schiet op doel. Negruţ kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Fritsch geeft de bal voor. Ricard kopt de bal weg. Patin probeert naar een medespeler te passen. Nef rent richting de bal. Nef schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Patin onderschept slim de pass. Patin heeft problemen om de bal te vangen. Patin geeft de bal voor. Guiot rent richting de bal. Guiot draait met de bal, schiet en ... Debray bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOFRILAB FC 58%, Stade Sparnaciens 42%.
GOFRILAB FC - Stade Sparnaciens 0:5