Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Sempre Orzo Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3977
Sempre Orzo edu
Aro - Tutti Giu Tactiek 433Pols
49% Balbezit 51%
81% Spel op eigen helft 19%
4 Doelpogingen 23
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 40.4
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Herfindal met een snelle inworp. Maiorano rent richting de bal. Evensen onderschept slim de pass. Evensen speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bussola kopt de bal weg. Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund probeert naar een medespeler te passen. Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erstad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - edu 0:1

6e minuut.
Evensen is nu in balbezit. Evensen probeert naar een medespeler te passen. Angvik met een sublieme pass. Myhre bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sirevåg speelt de bal door. Babák rent richting de bal. Tvete begaat een overtreding. Babák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Babák neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Erstad rent richting de bal. Babák verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Skoglund. Babák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Babák komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bakkejord is nu in balbezit. Bakkejord passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Myhre de bal onder controle te krijgen. Myhre haalt uit met een fantastische trap. Donato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bussola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bussola geeft een lange en hoge pass. Herfindal kopt de bal weg. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bussola geeft een hoge lob. Myhre rent richting de bal. Erstad is nu in balbezit. Erstad schiet op doel. Donato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Bakkejord rent richting de bal. Bakkejord geeft een hoge lob. Myhre is nu in balbezit. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad schiet op doel. Donato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Evensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Evensen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - edu 0:2

33e minuut.
Hammerstad rent richting de bal. Hammerstad passt de bal met de wreef. Daar is Lamatrice, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erstad rent richting de bal. Erstad haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Angvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Angvik speelt de bal door. Erstad is nu in balbezit. Erstad haalt uit met een fantastische trap. Donato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - edu 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 80%, edu 20%.
Sempre Orzo - edu 0:3

46e minuut.
Vistnes komt het veld opgelopen. Guidi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Skoglund bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoglund geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erstad de bal. Erstad schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - edu 0:4

51e minuut.
Bussola bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussola geeft een hoge lob. Daar is Tvete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babák rent richting de bal. Babák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Daar is Myhre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myhre passt de bal in één keer door. Bussola met een sublieme pass. Evensen rent richting de bal. Evensen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Erstad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vistnes rent richting de bal. Babák maakt een afschuwelijke overtreding. Babák krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pes rent richting de bal. Pes passt de bal zonder na te denken. Csurka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csurka schiet op doel. Bánó probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
Lamatrice probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csurka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benazzato is nu in balbezit. Daar is Benazzato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vistnes geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guidi speelt de bal door. Klungelig pakt Babák de bal. Hammerstad met een sublieme pass. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Evensen rent richting de bal. Evensen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sempre Orzo - edu 0:5

85e minuut.
Hammerstad probeert naar een medespeler te passen. Myhre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussola bereikt de bal nog maar net als eerste. Myhre onderschept slim de pass. Myhre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erstad bereikt de bal nog maar net als eerste. Erstad draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sempre Orzo 82%, edu 18%.
Sempre Orzo - edu 0:5