Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: crushers of oslo Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1960
crushers of oslo I Barlafus
4bakOffDef Tactiek 4-3-3
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
19 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten good
adequate Passen average
solid Verdedigen good


2e minuut.
Tokturan met een harde bal richting middenveld. Fiskerstrand kopt de bal weg. Passi probeert de bal met de borst te controleren. Kristensen rent richting de bal. Kristensen draait met de bal, schiet en ... Tokturan bokst de bal weg.

7e minuut.
Oftedal speelt de bal door. Klungelig pakt Drabløs de bal. Drabløs passt de bal in één keer door. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
crushers of oslo - I Barlafus 1:0

13e minuut.
Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nybø passt de bal in één keer door. Yardımcı is nu in balbezit. Kristensen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristensen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Lewy geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Armeni de bal onder controle te krijgen. Torri rent richting de bal. Torri draait met de bal, schiet en ... Nystuen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Jaszczowski speelt de bal door. Ferragutti is nu in balbezit. Ferragutti probeert naar een medespeler te passen. Ravezzani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ravezzani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ferragutti kopt de bal weg. Armeni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjelvik rent richting de bal. Armeni onderschept slim de pass. Armeni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Tokturan trapt de bal weg van het doel. Securo kopt de bal weg. Fiskerstrand probeert naar een medespeler te passen. Kristensen is nu in balbezit. Kristensen schiet op doel. Tokturan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs schiet op doel. Tokturan bokst de bal weg.

39e minuut.
Ferragutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferragutti probeert naar een medespeler te passen. Ravezzani rent richting de bal. Ravezzani schiet op doel. Nystuen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hjelvik rent richting de bal. Torri onderschept slim de pass. Torri met een sublieme pass. Armeni rent richting de bal. Armeni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Jaszczowski verovert de bal door een tackle van achteren. Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jaszczowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Nybø raakt geblesseerd tijdens het duel. Nybø zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Drabløs springt en kopt de bal. Tokturan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 46%, I Barlafus 54%.
crushers of oslo - I Barlafus 1:0

51e minuut.
Nybø bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Nybø de bal. Nybø passt de bal met de wreef. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Fiskerstrand bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiskerstrand geeft een lange en hoge pass. Soave heeft problemen om de bal te vangen. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Soave passt de bal met de wreef. Ferragutti kan de bal niet met de borst controleren. Oftedal probeert naar een medespeler te passen. Drabløs bereikt de bal nog maar net als eerste. Drabløs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Doeltrap. Tokturan met een harde bal richting middenveld. Nybø kopt de bal weg. Yardımcı is nu in balbezit. Yardımcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Passi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Lewy de bal onder controle te krijgen. Liberg geeft een lange en hoge pass. Yardımcı rent richting de bal. Yardımcı schiet op doel. Tokturan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinna komt het veld opgelopen. Solås komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: crushers of oslo 35%, I Barlafus 65%.
crushers of oslo - I Barlafus 1:0