Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Ajoin Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 4977
FC Ajoin BAYERN 025
Tacktiek Tactiek 2L84D8
42% Balbezit 58%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 58.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Panj onderschept slim de pass. Panj geeft een hoge lob. Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Ozelami rent richting de bal. Ozelami geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Ozelami rent richting de bal. Ozelami geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:1

10e minuut.
Kelec met een sublieme pass. Ozelami rent richting de bal. Ozelami passt de bal met de wreef. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij schiet op doel. Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Scieur geeft een lange en hoge pass. Kisa speelt de bal door. Šparović met een sublieme pass. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ćustić met een snelle inworp. Ochojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij onderschept slim de pass. Vishnevskij geeft een lange en hoge pass. Ozelami krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:2

24e minuut.
Ozelami heeft problemen om de bal te vangen. Šparović rent richting de bal. Šparović passt de bal met de wreef. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Pérez Peña heeft problemen om de bal te vangen. Pérez Peña met een sublieme pass. Klungelig pakt Šparović de bal. Šparović geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Šparović rent richting de bal. Šparović speelt de bal door. Panj met een sublieme pass. Vishnevskij is nu in balbezit. Vishnevskij passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ćustić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćustić passt de bal zonder na te denken. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chamorro trapt de bal weg van het doel. Ćustić kopt de bal weg. Vishnevskij rent richting de bal. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:3

40e minuut.
Panj probeert naar een medespeler te passen. Kelec is nu in balbezit. Kelec passt de bal in één keer door. Ćustić geeft de bal voor. Ozelami springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:4

43e minuut.
Kelec speelt de bal door. Ćustić is nu in balbezit. Ćustić met een sublieme pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Vandelannoitte rent richting de bal. Šparović verovert de bal door een tackle van achteren. Šparović met een sublieme pass. Klungelig pakt Ozelami de bal. Ozelami draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 65%, BAYERN 025 35%.
FC Ajoin - BAYERN 025 0:4

50e minuut.
Ćustić passt de bal zonder na te denken. Panj heeft problemen om de bal te vangen. Panj probeert naar een medespeler te passen. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Daar is Panj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panj geeft de bal voor. Vishnevskij kopt de bal weg. Ozelami is nu in balbezit. Ozelami schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Vishnevskij passt de bal zonder na te denken. Ozelami is nu in balbezit. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozelami verovert de bal door een tackle van achteren. Ozelami draait met de bal, schiet en ... Van Walleghem kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Van Brussel passt de bal zonder na te denken. d`Haese heeft problemen om de bal te vangen. Kisa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kisa krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Panj rent richting de bal. Panj geeft een lange en hoge pass. Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:5

69e minuut.
Panj passt de bal met de wreef. Ćustić heeft problemen om de bal te vangen. Ćustić probeert naar een medespeler te passen. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Despagne kopt de bal weg. Panj is nu in balbezit. Panj probeert naar een medespeler te passen. Chamorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Vishnevskij is nu in balbezit. Ochojski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ćustić neemt de hoekschop. Ozelami springt en kopt de bal. Van Walleghem verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Ozelami is nu in balbezit. Scieur legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ozelami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panj legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:6

78e minuut.
Vishnevskij bereikt de bal nog maar net als eerste. Vishnevskij speelt de bal door. Despagne rent richting de bal. Ozelami onderschept slim de pass. Ozelami haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Vishnevskij speelt de bal door. Ćustić rent richting de bal. Van Brussel begaat een overtreding. Van Brussel krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Panj rent richting de bal. Panj geeft de bal voor. Klungelig pakt Despagne de bal. Panj geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ajoin - BAYERN 025 0:7

86e minuut.
Van Walleghem met een sublieme pass. Klungelig pakt Laureyns de bal. Panj met een sublieme pass. Vishnevskij heeft problemen om de bal te vangen. Vishnevskij haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ajoin 76%, BAYERN 025 24%.
FC Ajoin - BAYERN 025 0:7