Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: KOZAN ARENA
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4194
KOZAN CİTY real kozan
antreman 1vs1 Tactiek hazırlık
54% Balbezit 46%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Yankov met een sublieme pass. Üçköy is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van ... Strafschop! krijgt een gele kaart. Üçköy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Üçköy zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov passt de bal in één keer door. Guşă met een sublieme pass. Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staczanowski schiet op doel. Chun Yu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Kobylański met een snelle inworp. rent richting de bal. Üçköy verovert de bal door een tackle van achteren. Üçköy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Inworp. Üçköy met een snelle inworp. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - real kozan 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 50%, real kozan 50%.
KOZAN CİTY - real kozan 0:1

46e minuut.
Poulain komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Leśnik onderschept slim de pass. Üçköy bereikt de bal nog maar net als eerste. tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

63e minuut.
Perris met een sublieme pass. Miranda speelt de bal door. Kobylański rent richting de bal. Kobylański haalt uit met een fantastische trap. Usul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - real kozan 0:2

65e minuut.
Staczanowski rent richting de bal. Staczanowski geeft een hoge lob. Üçköy kopt de bal weg. Üçköy is nu in balbezit. Kobylański verovert de bal door een tackle van achteren. De bal raakt de paal. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - real kozan 0:3

68e minuut.
Leśnik met een sublieme pass. Klungelig pakt Üçköy de bal. Kobylański is nu in balbezit. Kobylański schiet op doel. Usul werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

69e minuut.
Kobylański onderschept slim de pass. Kobylański met een sublieme pass. Hörster bereikt de bal nog maar net als eerste. Hörster haalt uit met een fantastische trap. Usul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOZAN CİTY - real kozan 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOZAN CİTY 56%, real kozan 44%.
KOZAN CİTY - real kozan 0:4