Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE Fc Nikisz
433 Tactiek fifi
43% Balbezit 57%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 46.8
solid Schieten good
adequate Passen solid
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Zorlu schiet op doel. Zieliński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Scyzoryk neemt de hoekschop. Delen maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Lévy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Urioste heeft problemen om de bal te vangen. Delen bereikt de bal nog maar net als eerste. Delen haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg.

18e minuut.
Davis is nu in balbezit. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rycha. Rycha krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Matikainen geeft de bal voor. Inworp. Garsta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zümrüt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zümrüt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Zielonka trapt de bal weg van het doel. Urioste controleert de bal met de borst. Açar met een sublieme pass. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Lévy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Lincz is nu in balbezit. Delen verovert de bal door een tackle van achteren. Delen passt de bal met de wreef. Zorlu rent richting de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Klinik passt de bal met de wreef. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk passt de bal in één keer door. Zorlu rent richting de bal. Zorlu haalt uit met een fantastische trap. Lévy bokst de bal weg.

32e minuut.
Mościcki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ziering de bal onder controle te krijgen. Klinik geeft een lange en hoge pass. Daar is Zorlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Lincz heeft problemen om de bal te vangen. Scyzoryk met een sublieme pass. Açar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zorlu de bal. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Rycha met een sublieme pass. Klungelig pakt Açar de bal. Açar met een sublieme pass. Zorlu heeft problemen om de bal te vangen. Zorlu schiet op doel. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk passt de bal in één keer door. Delen speelt de bal door. Zorlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 65%, Fc Nikisz 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Fc Nikisz 0:0

48e minuut.
Milion rent richting de bal. Delap tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Matikainen zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zorlu is nu in balbezit. Zorlu draait met de bal, schiet en ... Lévy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Fc Nikisz 0:1

52e minuut.
Açar is nu in balbezit. Açar speelt de bal door. Zieliński rent richting de bal. Zorlu verovert de bal door een tackle van achteren. Zorlu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lévy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buitenspel voor Delen. Goede buitenspelval van de verdediging. Halikowski komt het veld opgelopen. Ventura komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Klinik probeert naar een medespeler te passen. Scyzoryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Scyzoryk passt de bal in één keer door. Zorlu rent richting de bal. Zorlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Açar passt de bal met de wreef. Zorlu rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rycha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Açar maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Klungelig pakt Zieliński de bal. Açar is nu in balbezit. Açar passt de bal in één keer door. Ventura rent richting de bal. Ventura haalt uit met een fantastische trap. Lévy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE 64%, Fc Nikisz 36%.
KGHM ZAGŁĘBIE PIESZYCE - Fc Nikisz 0:1