Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TKKF Promyk Ciechanów SSB Neo
10.12.23 Tactiek 442S
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
23 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 33.5
formidable Schieten good
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Milushev passt de bal in één keer door. Janecki onderschept slim de pass. Zocca is nu in balbezit. Zocca draait met de bal, schiet en ... Niederhäuser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 1:0

7e minuut.
Zocca is nu in balbezit. Zocca probeert naar een medespeler te passen. Szymaniak heeft problemen om de bal te vangen. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap. Niederhäuser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Manukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manukyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zocca de bal. Zocca haalt uit met een fantastische trap. Niederhäuser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 2:0

15e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Niederhäuser niet meer kan verder spelen. Siudziński komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Szymaniak probeert de bal aan de voet te houden. Bagato kopt de bal weg. Vlăsceanu heeft problemen om de bal te vangen. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak geeft de bal voor. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca haalt uit met een fantastische trap. Siudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 3:0

26e minuut.
Klungelig pakt Alaydrus de bal. Alaydrus geeft een hoge lob. Zaini probeert naar een medespeler te passen. Chreptavičius rent richting de bal. Chreptavičius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Milushev geeft een lange en hoge pass. Zocca rent richting de bal. Zocca passt de bal in één keer door. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Milushev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milushev passt de bal in één keer door. Zocca rent richting de bal. Zocca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 4:0

41e minuut.
Manukyan is nu in balbezit. Manukyan passt de bal in één keer door. Zocca bereikt de bal nog maar net als eerste. Zocca schiet op doel. Siudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 5:0

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alaydrus geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Günileri is nu in balbezit. Tüske onderschept slim de pass. Tüske schiet op doel. Mirabal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 46%, SSB Neo 54%.
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 5:1

55e minuut.
Purăveţ geeft een hoge lob. Szymaniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Zocca de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 6:1

59e minuut.
Manukyan probeert naar een medespeler te passen. Szymaniak is nu in balbezit. Szymaniak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zocca de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 7:1

63e minuut.
Günileri heeft problemen om de bal te vangen. Günileri geeft de bal voor. Zocca rent richting de bal. Zocca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 8:1

73e minuut.
Martuciello verovert de bal door een tackle van achteren. Martuciello geeft een lange en hoge pass. Milushev kopt de bal weg. Zocca rent richting de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... Siudziński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Manukyan rent richting de bal. Manukyan passt de bal zonder na te denken. Szymaniak rent richting de bal. Szymaniak schiet op doel. Siudziński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 9:1

78e minuut.
Gustavsson geeft een hoge lob. Inworp. Chreptavičius met de inworp. Tüske is nu in balbezit. Tüske draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mirabal met een harde bal richting middenveld. Zaini kopt de bal weg. Tüske controleert de bal met de borst. Tüske schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 9:2

80e minuut.
Malanua geeft een lange en hoge pass. Milushev kopt de bal weg. Klungelig pakt Zocca de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ... Siudziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 10:2

85e minuut.
Purăveţ passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Manukyan de bal. Manukyan passt de bal in één keer door. Zocca rent richting de bal. Zocca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Zocca passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Purăveţ de bal. Purăveţ probeert naar een medespeler te passen. Szymaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniak haalt uit met een fantastische trap. Siudziński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 11:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TKKF Promyk Ciechanów 45%, SSB Neo 55%.
TKKF Promyk Ciechanów - SSB Neo 11:2