Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Santiago Bernabeu
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5908
Re@l M@drid FC Dacia Buiucani
non combat 2.1 Tactiek Non-Combat
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
0 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 60.5
matig Schieten uitmuntend
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Ciudac geeft een lange en hoge pass. Lotti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parşivu. Parşivu krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Emmerson probeert naar een medespeler te passen. Pliatsikas rent richting de bal. Pliatsikas passt de bal zonder na te denken. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hrabra speelt de bal door. Lempert rent richting de bal. Lotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:1

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lotti is nu in balbezit. Lotti schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:2

26e minuut.
Cavalcante probeert de bal met de borst te controleren. Parşivu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cavalcante. Cavalcante krijgt een gele kaart. Parşivu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Besek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Parşivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lotti. Lotti krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Bahtin geeft een hoge lob. Inworp. Lotti met een snelle inworp. Lotti rent richting de bal. Lotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:3

37e minuut.
Cavalcante is nu in balbezit. Cavalcante geeft de bal voor. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:4

41e minuut.
Inworp. Lotti met de inworp. Parşivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavalcante verovert de bal door een tackle van achteren. Cavalcante draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re@l M@drid 61%, FC Dacia Buiucani 39%.
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:4

46e minuut.
Hrabra kan de bal niet met de borst controleren. Hrabra speelt de bal door. Yankov rent richting de bal. Lotti is nu in balbezit. Lotti schiet op doel. Martea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Besek speelt de bal door. Hitrenovici is nu in balbezit. Hitrenovici geeft de bal voor. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti schiet op doel. Martea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:5

58e minuut.
Emmerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Emmerson geeft een hoge lob. Besek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lotti haalt uit met een fantastische trap. Martea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lotti is nu in balbezit. Lotti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:6

65e minuut.
Besek passt de bal in één keer door. Lotti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hrabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti verovert de bal door een tackle van achteren. Lotti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Caldararu is nu in balbezit. Caldararu probeert naar een medespeler te passen. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti heeft problemen om de bal te vangen. Lotti schiet op doel. Martea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Cavalcante onderschept slim de pass. Cavalcante geeft een lange en hoge pass. Hrabra probeert de bal aan de voet te houden. Lotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti haalt uit met een fantastische trap. Martea bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:7

84e minuut.
Cwalina is nu in balbezit. Cwalina passt de bal in één keer door. Katselis speelt de bal door. Mytnik rent richting de bal. Mytnik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Besek is nu in balbezit. Met opzet legt Mytnik zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mytnik naar de kleedkamers voor een vroege douche.

90e minuut.
Lotti is nu in balbezit. Ciudac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lotti onderschept slim de pass. Lotti haalt uit met een fantastische trap. Martea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Re@l M@drid 59%, FC Dacia Buiucani 41%.
Re@l M@drid - FC Dacia Buiucani 0:8