Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 6816
BlueStar Heida Bombers
Bulgursalat Tactiek B 1
37% Balbezit 63%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
32 gemiddelde waardering 54.8
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Sejr onderschept slim de pass. Sejr geeft een hoge lob. Wunderlin kopt de bal weg. Leitner is nu in balbezit. Leitner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rellstab geeft een lange en hoge pass. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leitner bereikt de bal nog maar net als eerste. Leitner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Heida Bombers 0:1

16e minuut.
Minnig rent richting de bal. Minnig geeft een hoge lob. La Gamba geeft een lange en hoge pass. Corai rent richting de bal. Corai haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Paneque passt de bal in één keer door. Corai bereikt de bal nog maar net als eerste. Schori schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schori krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Corai bereikt de bal nog maar net als eerste. Corai passt de bal in één keer door. Leitner rent richting de bal. Leitner haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Heida Bombers 0:2

31e minuut.
Rellstab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Glauser is nu in balbezit. Paneque begaat een overtreding. Paneque krijgt een gele kaart.

37e minuut.
La Gamba kopt de bal weg. Rellstab rent richting de bal. Rellstab geeft een lange en hoge pass. Wunderlin rent richting de bal. Wunderlin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Corai speelt de bal door. Paneque probeert naar een medespeler te passen. Maus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wunderlin onderschept slim de pass. Wunderlin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 66%, Heida Bombers 34%.
BlueStar - Heida Bombers 0:2

52e minuut.
Rellstab passt de bal zonder na te denken. Leitner is nu in balbezit. Leitner geeft een lange en hoge pass. Wunderlin rent richting de bal. Wunderlin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Glauser is nu in balbezit. Wunderlin verovert de bal door een tackle van achteren. Paneque speelt de bal door. Wunderlin is nu in balbezit. Wunderlin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Rellstab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paneque geeft een lange en hoge pass. Wunderlin is nu in balbezit. Corai is nu in balbezit. Corai draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Rellstab met een sublieme pass. Leitner rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Chancentod ... Strafschop! Chancentod krijgt een gele kaart. Leitner raakt geblesseerd tijdens het duel. Leitner neemt de penalty, wat een uithaal! Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Heida Bombers 0:3

83e minuut.
Corai geeft een hoge lob. Rellstab is nu in balbezit. Minnig begaat een overtreding. Minnig krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Marcodona speelt de bal door. Carol kopt de bal weg. Brodbeck rent richting de bal. Leitner onderschept slim de pass. Leitner schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - Heida Bombers 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 68%, Heida Bombers 32%.
BlueStar - Heida Bombers 0:4