Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: La Baie des Anges
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6541
Onibaku Combi ND du Chemin
4222 TSO V3 Tactiek torsvollur
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
66.4 gemiddelde waardering 58.8
very good Schieten formidable
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Bijotat geeft een lange en hoge pass. Gomes de Melo rent richting de bal. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - ND du Chemin 0:1

6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmür zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bijotat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijotat geeft een lange en hoge pass. Alva krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - ND du Chemin 0:2

8e minuut.
Défossé rent richting de bal. Défossé geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urbina de bal. Durmishi rent richting de bal. Durmishi haalt uit met een fantastische trap. Meira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Mahi is nu in balbezit. Georges onderschept slim de pass. Georges geeft een lange en hoge pass. Gmür is nu in balbezit. Gmür geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Alva kopt de bal weg. Gomes de Melo rent richting de bal. Chatzioannou begaat een overtreding. Gomes de Melo raakt geblesseerd tijdens het duel. Gomes de Melo wilt de vrije trap nemen. Rundić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Défossé passt de bal in één keer door. Daar is Chatzioannou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel. Meira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Gomes de Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Défossé rent richting de bal. Défossé geeft een lange en hoge pass. Di Biasio is nu in balbezit. Di Biasio geeft de bal voor. Rundić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Défossé rent richting de bal. Défossé geeft een lange en hoge pass. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina haalt uit met een fantastische trap. Meira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - ND du Chemin 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 42%, ND du Chemin 58%.
Onibaku Combi - ND du Chemin 1:2

47e minuut.
Cicci probeert naar een medespeler te passen. Gmür is nu in balbezit. Gmür passt de bal met de wreef. Gomes de Melo rent richting de bal. Gomes de Melo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bijotat probeert naar een medespeler te passen. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür speelt de bal door. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomes de Melo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Gomes de Melo rent richting de bal. Chatzioannou rent richting de bal. Chatzioannou passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cambri de bal. Cambri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rundić trapt de bal weg. Urbina kopt de bal weg. Durmishi is nu in balbezit. Durmishi draait met de bal, schiet en ... Meira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Gmür met een sublieme pass. Gomes de Melo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Bouali. Gomes de Melo roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gomes de Melo kan niet meer verder spelen. Vallet komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Chatzioannou geeft een hoge lob. Mahi speelt de bal door. Urbina rent richting de bal. Urbina passt de bal met de wreef. Durmishi is nu in balbezit. Meira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Yakut passt de bal in één keer door. Cicci rent richting de bal. Mahi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahi schiet op doel. Meira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - ND du Chemin 2:2

69e minuut.
Chatzioannou bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannou passt de bal met de wreef. Durmishi bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmishi draait met de bal, schiet en ... Meira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - ND du Chemin 3:2

73e minuut.
Georges bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahi onderschept slim de pass. Kearton begaat een overtreding. Mahi raakt geblesseerd tijdens het duel. Défossé komt bij de bal en schiet. Meira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Durmishi kopt de bal weg. Daar is Georges, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yakut zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Franch met een sublieme pass. Cambri is nu in balbezit. Cambri passt de bal zonder na te denken. Alva bereikt de bal nog maar net als eerste. Alva haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Franch geeft de bal voor. Bijotat kopt de bal weg. Gmür bereikt de bal nog maar net als eerste. Gmür passt de bal met de wreef. Alva is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alva rent richting de bal. Alva haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Onibaku Combi - ND du Chemin 3:3

81e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Franch onderschept slim de pass. Cambri probeert naar een medespeler te passen. Chatzioannou geeft de bal voor. Durmishi springt en kopt de bal. Meira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Durmishi verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Urbina geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mahi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Onibaku Combi - ND du Chemin 4:3

89e minuut.
Franch passt de bal in één keer door. Gmür rent richting de bal. Gmür passt de bal met de wreef. Alva rent richting de bal. Alva schiet op doel. Rundić bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onibaku Combi 40%, ND du Chemin 60%.
Onibaku Combi - ND du Chemin 4:3