Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Rusken Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2301
Rusken nonmollemo
442 Tactiek 442variant
60% Balbezit 40%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 27.1
adequate Schieten good
adequate Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Valenari trapt de bal weg van het doel. Bjerke kopt de bal weg. Đình Nghĩa controleert de bal met de borst. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Daar is Đình Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Nghĩa passt de bal met de wreef. Di Muniro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aaby de bal. Aaby draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valenari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 1:0

15e minuut.
Fabiano passt de bal met de wreef. De Nunzio is nu in balbezit. Aaby begaat een overtreding. Aaby krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Aaby rent richting de bal. Aaby haalt uit met een fantastische trap. Valenari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Đình Nghĩa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đình Nghĩa passt de bal in één keer door. Aaby is nu in balbezit. Fabbrini rent richting de bal. Aaby onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 2:0

31e minuut.
Mattiucci geeft de bal voor. Salafia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Azul met een sublieme pass. Klungelig pakt Aaby de bal. Aaby draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Di Muniro met een sublieme pass. Achtmann rent richting de bal. Achtmann passt de bal zonder na te denken. Aaby rent richting de bal. Aaby draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 3:0

36e minuut.
Gravem geeft een lange en hoge pass. Daar is Đình Nghĩa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Đình Nghĩa passt de bal zonder na te denken. Di Muniro bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Muniro geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Aaby met een sublieme pass. Achtmann is nu in balbezit. Achtmann geeft de bal voor. Solhaug rent richting de bal. Solhaug draait met de bal, schiet en ... Valenari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Valenari maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Solhaug bereikt de bal nog maar net als eerste. Solhaug passt de bal zonder na te denken. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ... Valenari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 35%, nonmollemo 65%.
Rusken - nonmollemo 3:0

49e minuut.
Salafia heeft problemen om de bal te vangen. Salafia speelt de bal door. Peveri rent richting de bal. Peveri draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tøsse de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sionis zal de hoekschop nemen. Amelia springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 3:1

51e minuut.
Stendhal passt de bal zonder na te denken. Peveri rent richting de bal. Peveri passt de bal met de wreef. Amelia bereikt de bal nog maar net als eerste. Amelia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Achtmann passt de bal met de wreef. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaby geeft een lange en hoge pass. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 4:1

64e minuut.
Di Muniro probeert naar een medespeler te passen. Đình Nghĩa bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Nghĩa passt de bal in één keer door. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaby haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De Nunzio heeft problemen om de bal te vangen. Bjerke bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtmann speelt de bal door. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sionis geeft een lange en hoge pass. Fabbrini probeert de bal aan de voet te houden. Đình Nghĩa rent richting de bal. Đình Nghĩa haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Klungelig pakt Achtmann de bal. Achtmann geeft de bal voor. Klungelig pakt Mattiucci de bal. Đình Nghĩa is nu in balbezit. Đình Nghĩa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 5:1

85e minuut.
Peveri speelt de bal door. Amelia is nu in balbezit. Klungelig pakt Amelia de bal. Amelia schiet op doel. Askeland maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 5:2

87e minuut.
Sionis rent richting de bal. Di Muniro onderschept slim de pass. Di Muniro passt de bal met de wreef. Aaby is nu in balbezit. Aaby draait met de bal, schiet en ... Valenari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Azul geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Nunzio de bal onder controle te krijgen. Aaby bereikt de bal nog maar net als eerste. Aaby haalt uit met een fantastische trap. Valenari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rusken - nonmollemo 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rusken 41%, nonmollemo 59%.
Rusken - nonmollemo 6:2