Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:27
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Fc_Bayern München Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 6071
Fc_Bayern München FC Ajoin
5-3-2 Tactiek Tacktiek
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 42.6
zeer goed Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Bratu kan de bal niet met de borst controleren. Dhur is nu in balbezit. Bratu onderschept slim de pass. Bratu schiet op doel. Van Walleghem werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 1:0

9e minuut.
Muzár rent richting de bal. Sels rent richting de bal. Sels passt de bal met de wreef. Muzár geeft een lange en hoge pass. Olek krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bratu rent richting de bal. Bratu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 2:0

22e minuut.
Muzár geeft een hoge lob. Scieur met een sublieme pass. Ochojski probeert de bal aan de voet te houden. Olek is nu in balbezit. Chamorro verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Armero is nu in balbezit. Armero geeft de bal voor. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu haalt uit met een fantastische trap. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 42%, FC Ajoin 58%.
Fc_Bayern München - FC Ajoin 3:0

50e minuut.
Witsel passt de bal in één keer door. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek passt de bal in één keer door. Bratu is nu in balbezit. Bratu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Muzár is nu in balbezit. Muzár geeft een lange en hoge pass. Bratu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Mikosiak rent richting de bal. Mikosiak geeft de bal voor. Olek bereikt de bal nog maar net als eerste. Olek geeft een lange en hoge pass. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 4:0

63e minuut.
Muzár kopt de bal weg. Witsel heeft problemen om de bal te vangen. Witsel met een sublieme pass. Bratu rent richting de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 5:0

68e minuut.
Krasuski met een sublieme pass. Muzár bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzár geeft de bal voor. Bratu krijgt zijn hoofd ertegen. Van Walleghem maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc_Bayern München - FC Ajoin 6:0

77e minuut.
Sels rent richting de bal. Muzár onderschept slim de pass. Muzár geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bratu de bal. Bratu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Trninić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laureyns met de inworp. Debue bereikt de bal nog maar net als eerste. Debue geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ochojski probeert de bal met de borst te controleren. Bratu is nu in balbezit. Bratu speelt de bal door. Olek is nu in balbezit. Olek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc_Bayern München 33%, FC Ajoin 67%.
Fc_Bayern München - FC Ajoin 6:0