Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:25
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cotonera
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4665
Islares F.C. Mancos Team
DEFS Tactiek mediapuntita
62% Balbezit 38%
28% Spel op eigen helft 72%
16 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
56.2 gemiddelde waardering 40.7
zeer goed Schieten redelijk
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen redelijk


4e minuut.
Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski passt de bal in één keer door. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado geeft een hoge lob. Zakonieczny kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Todero rent richting de bal. Todero geeft een lange en hoge pass. Degollado rent richting de bal. Degollado haalt uit met een fantastische trap. Baquero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kallestad begaat een overtreding. Wawrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Todero zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zakonieczny krijgt zijn hoofd ertegen. Baquero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Wawrowski met een snelle inworp. Todero speelt de bal door. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Honásek de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Mancos Team 1:0

31e minuut.
Klungelig pakt Moţoc de bal. del Sol bereikt de bal nog maar net als eerste. del Sol geeft een hoge lob. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Zakonieczny is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Miranda. Zakonieczny is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. del Sol met een snel genomen vrije trap. Zakonieczny is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
del Sol passt de bal met de wreef. Zolowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zolowski probeert naar een medespeler te passen. Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado draait met de bal, schiet en ... Baquero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Nedyalkov speelt de bal door. Daar is Kallestad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Mancos Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 29%, Mancos Team 71%.
Islares F.C. - Mancos Team 2:0

46e minuut.
González López passt de bal in één keer door. Ox-Chamberlain is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Todero. Todero krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Zolowski verovert de bal door een tackle van achteren. Zolowski geeft de bal voor. Zakonieczny rent richting de bal. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Mancos Team 3:0

67e minuut.
Degollado bereikt de bal nog maar net als eerste. Degollado geeft een lange en hoge pass. Zakonieczny is nu in balbezit. Zakonieczny draait met de bal, schiet en ... Baquero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Wawrowski onderschept slim de pass. Wawrowski passt de bal zonder na te denken. Zolowski met een sublieme pass. Degollado rent richting de bal. Degollado geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zolowski onderschept slim de pass. Zolowski geeft een hoge lob. Wawrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrowski schiet op doel. Baquero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Islares F.C. - Mancos Team 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Islares F.C. 28%, Mancos Team 72%.
Islares F.C. - Mancos Team 4:0