Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VfL Asiago Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6050
Slegar Wanderers FC Mucki Dunn
Boh Tactiek 523_2024
46% Balbezit 54%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
33.1 gemiddelde waardering 48.3
average Schieten solid
average Passen very good
average Verdedigen good


15e minuut.
Ibach speelt de bal door. Ötzmann is nu in balbezit. Ötzmann met een sublieme pass. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Szepan rent richting de bal. Ötzmann onderschept slim de pass. Ötzmann speelt de bal door. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer draait met de bal, schiet en ... Meisbüsch bokst de bal weg.

36e minuut.
Hauff is nu in balbezit. Rommel rent richting de bal. Hauff onderschept slim de pass. Hauff schiet op doel. Meisbüsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:1

37e minuut.
Ibach geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ötzmann de bal. Ötzmann geeft de bal voor. Daar is Poelmeyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poelmeyer draait met de bal, schiet en ... Meisbüsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 66%, FC Mucki Dunn 34%.
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:2

52e minuut.
Ibach onderschept slim de pass. Ibach geeft een lange en hoge pass. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer draait met de bal, schiet en ... Meisbüsch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:3

54e minuut.
Inworp. Šaraba met de inworp. Ibach geeft een hoge lob. Ötzmann krijgt zijn hoofd ertegen. Meisbüsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Jebsen probeert naar een medespeler te passen. Hauff is nu in balbezit. Ooijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Poelmeyer rent richting de bal. Poelmeyer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Neef verovert de bal door een tackle van achteren. Neef passt de bal in één keer door. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer draait met de bal, schiet en ... Meisbüsch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:4

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Meisbüsch trapt de bal weg van het doel. Kühn kopt de bal weg. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:5

71e minuut.
Ibach geeft een lange en hoge pass. Rommel rent richting de bal. Rommel geeft de bal voor. Ötzmann is nu in balbezit. Ötzmann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ibach onderschept slim de pass. Ötzmann is nu in balbezit. Ötzmann passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hauff de bal. Hauff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:6

74e minuut.
Neef geeft de bal voor. Ötzmann kopt de bal weg. Poelmeyer is nu in balbezit. Poelmeyer haalt uit met een fantastische trap. Meisbüsch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:7

76e minuut.
Ötzmann passt de bal zonder na te denken. Šaraba is nu in balbezit. Šaraba speelt de bal door. Hauff rent richting de bal. Hauff haalt uit met een fantastische trap. Meisbüsch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:8

82e minuut.
Ötzmann schiet op doel. Hauff geeft de bal voor. Ibach kopt de bal weg. Daar is Ötzmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ötzmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Hauff passt de bal zonder na te denken. Poelmeyer controleert de bal met de borst. Poelmeyer passt de bal zonder na te denken. Ötzmann rent richting de bal. Ötzmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Slegar Wanderers 80%, FC Mucki Dunn 20%.
Slegar Wanderers - FC Mucki Dunn 0:9