Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:40
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: VITO ANDOLINI ARENA
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6053
Corleone73 Klucha Team
1,2 Tactiek taktyka zwykła
48% Balbezit 52%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 3
53.1 gemiddelde waardering 56.1
very good Schieten good
good Passen very good
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
Korczyński rent richting de bal. Korczyński speelt de bal door. Badalo probeert naar een medespeler te passen. Kopyto rent richting de bal. Kopyto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marchal met een snelle inworp. Polanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Badalo verovert de bal door een tackle van achteren. Badalo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Korczyński rent richting de bal. Korczyński geeft een lange en hoge pass. Laguinge heeft problemen om de bal te vangen. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Jusufspahić rent richting de bal. Jusufspahić geeft de bal voor. Rembacz is nu in balbezit. Klepczyński onderschept slim de pass. Klepczyński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Polanowski probeert naar een medespeler te passen. Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić passt de bal met de wreef. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 60%, Klucha Team 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Corleone73 - Klucha Team 0:0

50e minuut.
Męczywór probeert de bal met de borst te controleren. Iwaszko verovert de bal door een tackle van achteren. Iwaszko met een sublieme pass. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Badalo speelt de bal door. Korczyński is nu in balbezit. Korczyński passt de bal met de wreef. Kopyto rent richting de bal. Kopyto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Białkowski rent richting de bal. Białkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corleone73 - Klucha Team 0:1

62e minuut.
Hornauer passt de bal in één keer door. Marchal bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanowski begaat een overtreding. Polanowski krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Jusufspahić geeft een hoge lob. Charytanowicz rent richting de bal. Hornauer maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Hornauer naar de kleedkamers voor een vroege douche. Charytanowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Charytanowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Badalo geeft de bal voor. Gilet kopt de bal weg. Marchal met een sublieme pass. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białkowski haalt uit met een fantastische trap. Łachacz bokst de bal weg.

72e minuut.
Iwaszko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Korczyński de bal. Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Kopyto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Marchal is nu in balbezit. Polanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Polanowski met een sublieme pass. Klepczyński rent richting de bal. Klepczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Męczywór onderschept slim de pass. Męczywór met een sublieme pass. Charytanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charytanowicz heeft problemen om de bal te vangen. Charytanowicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Męczywór is nu in balbezit. Męczywór passt de bal met de wreef. Kopyto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto heeft problemen om de bal te vangen. Kopyto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corleone73 63%, Klucha Team 37%.
Corleone73 - Klucha Team 0:1