Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Monterchiese Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4788
Monterchiese CSKHeinz
vsfelix Tactiek 23-12-20
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
43 gemiddelde waardering 26.9
goed Schieten zwak
redelijk Passen slecht
zwak Verdedigen matig


10e minuut.
Trela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gratkiewicz is nu in balbezit. Gratkiewicz passt de bal zonder na te denken. Roccon is nu in balbezit. Roccon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 1:0

12e minuut.
Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Cervi rent richting de bal. Cervi met een sublieme pass. Baldassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz passt de bal in één keer door. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 2:0

18e minuut.
Mardegan passt de bal zonder na te denken. Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz passt de bal in één keer door. Roccon heeft problemen om de bal te vangen. Roccon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 3:0

22e minuut.
Na een snelle pass probeert Van de putte de bal onder controle te krijgen. Mardegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mardegan passt de bal met de wreef. Michelena bereikt de bal nog maar net als eerste. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 4:0

26e minuut.
Rizzotti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tronci speelt de bal door. Daar is Roccon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zimelli rent richting de bal. Rizzotti onderschept slim de pass. Rizzotti geeft een lange en hoge pass. Baldassi rent richting de bal. Baldassi schiet op doel. Del Popolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michelena rent richting de bal. Michelena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz passt de bal met de wreef. Cervi heeft problemen om de bal te vangen. Baldassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldassi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 5:0

43e minuut.
Lo Ritto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Ritto passt de bal in één keer door. Mardegan met een sublieme pass. Baldassi rent richting de bal. Baldassi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 23%, CSKHeinz 77%.
Monterchiese - CSKHeinz 5:0

50e minuut.
Jarzembowski rent richting de bal. Cristofaro onderschept slim de pass. Cristofaro speelt de bal door. Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon draait met de bal, schiet en ... Del Popolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Del Popolo met een sublieme pass. Gratkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gratkiewicz speelt de bal door. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Roccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Roccon passt de bal met de wreef. Michelena rent richting de bal. Michelena schiet op doel. Del Popolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 6:0

63e minuut.
Piatti geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rizzotti met een snelle inworp. Baldassi is nu in balbezit. Baldassi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Cervi met een harde bal richting middenveld. Gratkiewicz rent richting de bal. Gratkiewicz geeft een lange en hoge pass. Baldassi is nu in balbezit. Baldassi passt de bal met de wreef. Del Popolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Trela is nu in balbezit. Trela met een sublieme pass. Mardegan heeft problemen om de bal te vangen. Michelena rent richting de bal. Michelena haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Michelena passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cafaggi de bal. Baldassi is nu in balbezit. Baldassi schiet op doel. Del Popolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Monterchiese - CSKHeinz 7:0

78e minuut.
Mardegan passt de bal met de wreef. Gratkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pilipauskas is nu in balbezit. Roccon onderschept slim de pass. Roccon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Tronci rent richting de bal. Tronci passt de bal in één keer door. Piatti probeert de bal aan de voet te houden. Roccon rent richting de bal. Roccon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Jarzembowski probeert naar een medespeler te passen. Gratkiewicz met een sublieme pass. Baldassi is nu in balbezit. Michelena is nu in balbezit. Michelena draait met de bal, schiet en ... Del Popolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Monterchiese 20%, CSKHeinz 80%.
Monterchiese - CSKHeinz 7:0