Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Burnout United Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2702
Burnout United Brighton & Hove Albion
4-3-3 Tactiek Ticino
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
25 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.9 gemiddelde waardering 23.5
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Nikolajsen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bełtek rent richting de bal. Bełtek speelt de bal door. Joliet geeft een lange en hoge pass. Gianotti springt en kopt de bal. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Văcăroiu heeft problemen om de bal te vangen. Burn geeft een lange en hoge pass. Morocutti bereikt de bal nog maar net als eerste. Morocutti geeft een lange en hoge pass. Gianotti krijgt zijn hoofd ertegen. Smolarek bokst de bal weg.

5e minuut.
Piechota passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Olszanecki de bal. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel. Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcăroiu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kastelán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gianotti legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 1:0

7e minuut.
Bełtek geeft de bal voor. Cuffe probeert naar een medespeler te passen. Nikolajsen kopt de bal weg. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter haalt uit met een fantastische trap. Smolarek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 2:0

13e minuut.
Schönholzer geeft een hoge lob. Văcăroiu kopt de bal weg. Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet geeft de bal voor. Sutter krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Klungelig pakt Joliet de bal. Joliet geeft een hoge lob. Kastelán bereikt de bal nog maar net als eerste. Kastelán draait met de bal, schiet en ... Smolarek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Morocutti geeft de bal voor. Sutter rent richting de bal. Burn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Burn krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Gianotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Gianotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gianotti geeft een hoge lob. Kastelán is nu in balbezit. Kastelán schiet op doel. De bal raakt de paal. Na een snelle pass probeert Burn de bal onder controle te krijgen. Sutter is nu in balbezit. Sutter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sutter passt de bal zonder na te denken. Caragiale rent richting de bal. Met opzet legt Gianotti zijn tegenspeler op de grond. Gianotti krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 38%, Brighton & Hove Albion 62%.
Burnout United - Brighton & Hove Albion 2:0

54e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Joliet passt de bal met de wreef. Kastelán rent richting de bal. Kastelán geeft een hoge lob. Sutter kopt de bal weg. Smolarek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Burn raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Niemetmaa komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Daar is Sutter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter passt de bal in één keer door. Gianotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Gianotti haalt uit met een fantastische trap. Smolarek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Smolarek probeert naar een medespeler te passen. Morocutti kopt de bal weg. Gianotti met een sublieme pass. Sutter is nu in balbezit. Sutter draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Luchs passt de bal zonder na te denken. Nikolajsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bełtek. Bełtek krijgt een gele kaart. Nikolajsen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nikolajsen met een snel genomen vrije trap. Daar is Pulgarín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kastelán rent richting de bal. Kastelán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 3:0

71e minuut.
Joliet geeft de bal voor. Daar is Kastelán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutter is nu in balbezit. Sutter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 4:0

75e minuut.
Morocutti passt de bal met de wreef. Joliet geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert de Loro de bal onder controle te krijgen. Sutter bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Joliet rent richting de bal. Joliet speelt de bal door. Kastelán geeft de bal voor. Klungelig pakt Sutter de bal. Sutter draait met de bal, schiet en ... Smolarek bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 5:0

82e minuut.
Burkhardt passt de bal met de wreef. Schönholzer is nu in balbezit. Schönholzer geeft een lange en hoge pass. Sutter rent richting de bal. Sutter haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Burnout United - Brighton & Hove Albion 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burnout United 23%, Brighton & Hove Albion 77%.
Burnout United - Brighton & Hove Albion 6:0