Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-20 00:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mítico Jones Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3250
Atlético Jones Atropello
4-2-3-1 Tactiek Dan Smith
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
47.8 gemiddelde waardering 51.8
solid Schieten very good
good Passen very good
average Verdedigen adequate


1e minuut.
Chełminiak rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Salazar passt de bal met de wreef. Baumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Baumann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fitzpatrick is nu in balbezit. Fitzpatrick schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 1:0

3e minuut.
León geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lilić met een snelle inworp. Bożeszkowski geeft een hoge lob. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mansilla kopt de bal weg. Fitzpatrick rent richting de bal. Salazar verovert de bal door een tackle van achteren. Salazar geeft een lange en hoge pass. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cuadrado speelt de bal door. Aldama rent richting de bal. Aldama passt de bal met de wreef. Pons is nu in balbezit. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Jelonek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atlético Jones - Atropello 1:1

13e minuut.
Baumann probeert naar een medespeler te passen. Fitzpatrick rent richting de bal. Aldama verovert de bal door een tackle van achteren. Pons bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Cuadrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado passt de bal met de wreef. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Aldama springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 1:2

19e minuut.
León geeft een hoge lob. Inworp. Lilić met de inworp. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick schiet op doel. Cordovez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pons probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pons met een sublieme pass. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap. Jelonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 1:3

23e minuut.
Inworp. Oliver zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft de bal voor. Aldama springt en kopt de bal. Jelonek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Cooper speelt de bal door. Salazar is nu in balbezit. Salazar geeft een hoge lob. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Salazar passt de bal in één keer door. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado geeft de bal voor. Aldama krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 1:4

37e minuut.
Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons rent richting de bal. Jaramillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pons is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lantigua legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fitzpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Panucia begaat een overtreding. Fitzpatrick is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bożeszkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa geeft een lange en hoge pass. Baumann krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa onderschept slim de pass. Pósa met een sublieme pass. Baumann is nu in balbezit. Baumann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Bożeszkowski geeft een lange en hoge pass. Fitzpatrick kopt de bal weg. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cuadrado de bal. Cuadrado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pósa geeft een hoge lob. Cordovez met een sublieme pass. Aldama kopt de bal weg. Pons probeert de bal aan de voet te houden. Pons draait met de bal, schiet en ... Jelonek bokst de bal weg.

45e minuut.
Panucia kopt de bal weg. Lilić heeft problemen om de bal te vangen. Lilić passt de bal zonder na te denken. Fitzpatrick rent richting de bal. Fitzpatrick haalt uit met een fantastische trap. Cordovez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lilić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 48%, Atropello 52%.
Atlético Jones - Atropello 2:4

50e minuut.
Salazar rent richting de bal. Salazar geeft de bal voor. Jaramillo heeft problemen om de bal te vangen. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Lantigua geeft een lange en hoge pass. Aldama kopt de bal weg. Pons is nu in balbezit. Pons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Jaramillo geeft een hoge lob. Inworp. Salazar met een snelle inworp. Lantigua is nu in balbezit. Lantigua schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lilić stond buitenspel. León maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Pons kopt de bal weg. Aldama rent richting de bal. Aldama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Cuadrado probeert naar een medespeler te passen. Pons is nu in balbezit. Pons geeft een lange en hoge pass. Aldama bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Lantigua kopt de bal weg. Pons kan de bal niet met de borst controleren. Oquendo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Oquendo krijgt een gele kaart. Pons raakt geblesseerd tijdens het duel. Zapata komt bij de bal en schiet. Jelonek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 2:5

73e minuut.
Oliver bereikt de bal nog maar net als eerste. Oliver geeft een lange en hoge pass. Aldama is nu in balbezit. Aldama draait met de bal, schiet en ... Jelonek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 2:6

76e minuut.
Lantigua onderschept slim de pass. Lantigua geeft een lange en hoge pass. Daar is Aldama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldama schiet op doel. Jelonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 2:7

77e minuut.
Klungelig pakt Cuadrado de bal. Cuadrado met een sublieme pass. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Salazar geeft een hoge lob. Aldama kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Salazar geeft een lange en hoge pass. Aldama kopt de bal weg. Klungelig pakt Cuadrado de bal. Cuadrado draait met de bal, schiet en ... Jelonek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atlético Jones - Atropello 2:8

90e minuut.
Oliver probeert naar een medespeler te passen. Salazar heeft problemen om de bal te vangen. Salazar probeert naar een medespeler te passen. Aldama rent richting de bal. Aldama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atlético Jones 51%, Atropello 49%.
Atlético Jones - Atropello 2:8