Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:20
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Little Pete Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 9195
Little Pete DTH
wingbacks Tactiek 442 Nieuw
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
71.1 gemiddelde waardering 68.3
formidable Schieten outstanding
outstanding Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Flankenwolf probeert naar een medespeler te passen. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki passt de bal met de wreef. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ševela kopt de bal weg. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltzer probeert naar een medespeler te passen. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap. Toffoli bokst de bal weg.

6e minuut.
Gušo heeft problemen om de bal te vangen. Gómez geeft de bal voor. Klungelig pakt Ševela de bal. Chańko is nu in balbezit. Chańko schiet op doel. Toffoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Beukenkamp passt de bal met de wreef. van Fessem is nu in balbezit. Koopman rent richting de bal. Koopman schiet op doel. van den Pol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 1:0

16e minuut.
Nagiel rent richting de bal. Nagiel geeft een hoge lob. Todd bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd haalt uit met een fantastische trap. Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Pete - DTH 1:1

23e minuut.
Ševela passt de bal zonder na te denken. Koopman is nu in balbezit. Koopman passt de bal zonder na te denken. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem draait met de bal, schiet en ... van den Pol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Stier geeft een lange en hoge pass. Chańko rent richting de bal. Met opzet legt Martínez zijn tegenspeler op de grond. Martínez is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

27e minuut.
Nagiel rent richting de bal. Nagiel geeft de bal voor. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap. Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 1:2

34e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een hoge lob. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko draait met de bal, schiet en ... Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gómez probeert naar een medespeler te passen. Chańko heeft problemen om de bal te vangen. Nagiel met een sublieme pass. Todd is nu in balbezit. Todd draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 49%, DTH 51%.
Little Pete - DTH 1:2

46e minuut.
Podgórny controleert de bal met de borst. Chańko rent richting de bal. Podgórny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Podgórny krijgt een gele kaart. Chańko raakt geblesseerd tijdens het duel. Peltzer komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Koopman is nu in balbezit. Zębicki rent richting de bal. Zębicki geeft de bal voor. van Fessem bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Pete - DTH 2:2

55e minuut.
Koopman rent richting de bal. Hodneland legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Koopman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koopman zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. van den Pol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:2

56e minuut.
Koppers geeft de bal voor. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ševela begaat een overtreding. Ševela krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez passt de bal in één keer door. Nagiel geeft de bal voor. Chańko is nu in balbezit. Todd is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Little Pete - DTH 3:3

67e minuut.
Hodneland rent richting de bal. Hodneland geeft de bal voor. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:4

70e minuut.
Zębicki passt de bal in één keer door. Koopman rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. van Fessem verovert de bal door een tackle van achteren. van Fessem schiet op doel. van den Pol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Klungelig pakt Flankenwolf de bal. Flankenwolf geeft een lange en hoge pass. Stier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Ševela rent richting de bal. Todd onderschept slim de pass. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:5

75e minuut.
Todd controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Chańko komt het veld opgelopen. Ilari komt het veld opgelopen. Reeman komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Todd is nu in balbezit. Ševela bereikt de bal nog maar net als eerste. Todd verovert de bal door een tackle van achteren. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:6

78e minuut.
Ilari verovert de bal door een tackle van achteren. Ilari passt de bal zonder na te denken. Todd is nu in balbezit. Todd schiet op doel. Toffoli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:7

80e minuut.
Koopman probeert naar een medespeler te passen. Peltzer is nu in balbezit. Peltzer speelt de bal door. Koppers rent richting de bal. Koppers haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Koopman is nu in balbezit. Chańko onderschept slim de pass. Chańko met een sublieme pass. Ilari is nu in balbezit. Ilari schiet op doel. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Dusbaba geeft de bal voor. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari passt de bal zonder na te denken. Todd rent richting de bal. Todd haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Little Pete - DTH 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Little Pete 55%, DTH 45%.
Little Pete - DTH 3:8