Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:15
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Manovariak FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 5625
Manovariak FC 12 Angry Men
3232 Tactiek Juve Next
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 62
matig Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Krasniqi passt de bal met de wreef. Daar is Møge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Møge passt de bal met de wreef. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági passt de bal met de wreef. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:1

5e minuut.
Møge passt de bal in één keer door. Mányoki is nu in balbezit. Krasniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Giladi rent richting de bal. Giladi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Táncsics passt de bal in één keer door. Krasniqi is nu in balbezit. Mányoki is nu in balbezit. Krasniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Simoni kopt de bal weg. Klungelig pakt Klárik de bal. Klárik passt de bal met de wreef. Giladi rent richting de bal. Giladi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Szarka met een harde bal richting middenveld. Táncsics kopt de bal weg. Klungelig pakt Krasniqi de bal. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Szarka bokst de bal weg.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møge met de inworp. Burke rent richting de bal. Krasniqi onderschept slim de pass. Krasniqi schiet op doel. Szarka bokst de bal weg.

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Møge zal de hoekschop nemen. Magyar heeft problemen om de bal te vangen. Kreisl rent richting de bal. Kreisl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:2

15e minuut.
Kunsági passt de bal met de wreef. Kreisl is nu in balbezit. Balladore rent richting de bal. Kreisl is nu in balbezit. Kreisl haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szarka met een sublieme pass. Lemerre is nu in balbezit. Simoni maakt een afschuwelijke overtreding. Simoni krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kreisl bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dębek. Kreisl is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krasniqi wilt de vrije trap nemen. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Magyar geeft een hoge lob. Inworp. Kunsági met een snelle inworp. Giladi kan de bal niet met de borst controleren. Giladi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Urbaniczky rent richting de bal. Giladi verovert de bal door een tackle van achteren. Giladi passt de bal met de wreef. Daar is Krasniqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniqi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Kunsági zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke is nu in balbezit. Kreisl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kreisl naar de kleedkamers voor een vroege douche.

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szarka met een harde bal richting middenveld. Møge kopt de bal weg. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Krasniqi is nu in balbezit. Dębek is nu in balbezit. Krasniqi verovert de bal door een tackle van achteren. Krasniqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Møge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burke rent richting de bal. Giladi rent richting de bal. Giladi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 83%, 12 Angry Men 17%.
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:2

47e minuut.
Táncsics kopt de bal weg. Giladi is nu in balbezit. Giladi passt de bal zonder na te denken. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Klungelig pakt Magyar de bal. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági geeft de bal voor. Krasniqi is nu in balbezit. Krasniqi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Møge verovert de bal door een tackle van achteren. Møge geeft de bal voor. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:3

63e minuut.
Klungelig pakt Møge de bal. Møge geeft de bal voor. Burke heeft problemen om de bal te vangen. Krasniqi rent richting de bal. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Szarka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kunsági bereikt de bal nog maar net als eerste. Kunsági geeft een lange en hoge pass. Krasniqi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:4

65e minuut.
Klárik onderschept slim de pass. Klárik passt de bal in één keer door. Daar is Krasniqi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Szarka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:5

68e minuut.
Møge is nu in balbezit. Møge passt de bal in één keer door. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Szarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi passt de bal met de wreef. Møge speelt de bal door. Giladi rent richting de bal. Giladi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klárik passt de bal in één keer door. Møge geeft de bal voor. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi haalt uit met een fantastische trap. Szarka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:6

75e minuut.
Kunsági passt de bal zonder na te denken. Giladi rent richting de bal. Krasniqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasniqi draait met de bal, schiet en ... Szarka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:7

75e minuut.
Gasco komt het veld opgelopen. Weisz komt het veld opgelopen. Bobadilla komt het veld opgelopen. Jovanović komt het veld opgelopen.

78e minuut.
van Rijswijk is nu in balbezit. Klárik onderschept slim de pass. Klárik geeft de bal voor. Jovanović rent richting de bal. Jovanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Deviren geeft een lange en hoge pass. Neros met een sublieme pass. Bobadilla kopt de bal weg. Jovanović heeft problemen om de bal te vangen. Jovanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Møge passt de bal met de wreef. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla passt de bal met de wreef. Jovanović rent richting de bal. Jovanović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sitku komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla probeert naar een medespeler te passen. Weisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Weisz geeft een hoge lob. Jovanović krijgt zijn hoofd ertegen. Szarka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Sitku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jovanović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manovariak FC 76%, 12 Angry Men 24%.
Manovariak FC - 12 Angry Men 0:8