Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Hans-Ulrich Rudel
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 7520
Übermacht Sharvili SC
angebot Tactiek 002
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 6
39.8 gemiddelde waardering 45
zeer goed Schieten uitstekend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Gușea is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Əfəndiyev. Gușea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Boc zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă schiet op doel. Həşimov probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Mihaljčić is nu in balbezit. Mihaljčić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Şərifoğlu de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... Rudeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Şərifoğlu geeft een lange en hoge pass. Aiftincăi heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanoğlu is nu in balbezit. Qurbanoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gușea de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Eliauri kopt de bal weg. Klungelig pakt Dăncescu de bal. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă schiet op doel. Həşimov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Şərifoğlu geeft een lange en hoge pass. Boc speelt de bal door. Aiftincăi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Anne bereikt de bal nog maar net als eerste. Anne draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Əfəndiyev rent richting de bal. Salviati onderschept slim de pass. Salviati heeft problemen om de bal te vangen. Salviati draait met de bal, schiet en ... Həşimov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Dăncescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Sharvili SC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 63%, Sharvili SC 37%.
Übermacht - Sharvili SC 1:0

46e minuut.
Balcewicz geeft een lange en hoge pass. Preotu geeft de bal voor. Talıbov rent richting de bal. Frăţilă verovert de bal door een tackle van achteren. Frăţilă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Daar is Orucov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spârlea onderschept slim de pass. Spârlea geeft een lange en hoge pass. Frăţilă is nu in balbezit. Frăţilă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Coşqun geeft een lange en hoge pass. Boc probeert naar een medespeler te passen. Anne is nu in balbezit. Anne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Übermacht - Sharvili SC 1:1

56e minuut.
Eliauri is nu in balbezit. Eliauri geeft een lange en hoge pass. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Rudeanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Sharvili SC 1:2

58e minuut.
Eliauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Frăţilă begaat een overtreding. Eliauri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Əfəndiyev zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu schiet op doel. Rudeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Sharvili SC 1:3

59e minuut.
Anne raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tağızadə komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Vraciu bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov onderschept slim de pass. Orucov met een sublieme pass. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Preotu rent richting de bal. Balcewicz rent richting de bal. Balcewicz geeft een hoge lob. Şərifoğlu rent richting de bal. Şərifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Buitenspel voor Dăncescu. Goede buitenspelval van de verdediging. Balcewicz neemt vlug de vrije trap. Şərifoğlu is nu in balbezit. Şərifoğlu haalt uit met een fantastische trap. Rudeanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Übermacht - Sharvili SC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Übermacht 56%, Sharvili SC 44%.
Übermacht - Sharvili SC 1:4