Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:40
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Devils Korea Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3022
Devils Korea KS `Iskra` Iskrzynia
DevilsDD Tactiek Własna1
61% Balbezit 39%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 26
good Schieten poor
good Passen weak
good Verdedigen weak


4e minuut.
Piechniczek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maasepp de bal. Maasepp geeft een hoge lob. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato draait met de bal, schiet en ... Hupało bokst de bal weg.

9e minuut.
Zabielski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podgórny met een snelle inworp. Rduch bereikt de bal nog maar net als eerste. Rduch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Kurzawa passt de bal in één keer door. Fąk rent richting de bal. Fąk geeft een hoge lob. Zawiejski rent richting de bal. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap. Hupało probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fąk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fąk geeft een lange en hoge pass. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski schiet op doel. Hupało werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 1:0

16e minuut.
Piechniczek geeft de bal voor. Daar is Koszarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczypkowski speelt de bal door. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bruzda met een sublieme pass. Piechniczek is nu in balbezit. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Honorato rent richting de bal. Honorato draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cupiał geeft een hoge lob. Fąk kopt de bal weg. Zawiejski is nu in balbezit. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap. Hupało bokst de bal weg.

27e minuut.
Fąk kopt de bal weg. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marecki. Marecki krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Szczypkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fąk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zawiejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bruzda ... Strafschop! Zawiejski raakt geblesseerd tijdens het duel. Zawiejski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Hupało probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hupało met een sublieme pass. Maasepp kopt de bal weg. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fąk rent richting de bal. Fąk passt de bal met de wreef. Honorato bereikt de bal nog maar net als eerste. Honorato schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 2:0

34e minuut.
Honorato rent richting de bal. Honorato passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zawiejski de bal. Zawiejski schiet op doel. Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 3:0

38e minuut.
Fąk onderschept slim de pass. Fąk geeft de bal voor. Klungelig pakt Bruzda de bal. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Honorato geeft een lange en hoge pass. Podgórny probeert de bal aan de voet te houden. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski draait met de bal, schiet en ... Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Hupało probeert naar een medespeler te passen. Fąk geeft een hoge lob. Koszarek is nu in balbezit. Honorato verovert de bal door een tackle van achteren. Honorato haalt uit met een fantastische trap. Hupało bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 22%, KS `Iskra` Iskrzynia 78%.
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 4:0

47e minuut.
Szczypkowski is nu in balbezit. Honorato is nu in balbezit. Cupiał onderschept slim de pass. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 5:0

51e minuut.
Koszarek geeft een hoge lob. Maasepp kopt de bal weg. Bruzda rent richting de bal. Zawiejski verovert de bal door een tackle van achteren. Zawiejski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Cupiał probeert de bal met de borst te controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piechniczek zal de hoekschop nemen. Honorato maakt een snoekduik en kopt de bal. Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Piechniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fąk geeft de bal voor. Klungelig pakt Bruzda de bal. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 6:0

70e minuut.
Koszarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Honorato is nu in balbezit. Honorato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piechniczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Fąk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fąk geeft de bal voor. Szczypkowski krijgt zijn hoofd ertegen. Hupało bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 7:0

73e minuut.
Piechniczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Honorato de bal. Honorato passt de bal zonder na te denken. Szczypkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Maasepp is nu in balbezit. Maasepp passt de bal zonder na te denken. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski haalt uit met een fantastische trap. Hupało probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 8:0

77e minuut.
Zawiejski onderschept slim de pass. Fąk speelt de bal door. Klungelig pakt Sapela de bal. Szczypkowski is nu in balbezit. Szczypkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 9:0

84e minuut.
Zabielski verovert de bal door een tackle van achteren. Kurzawa heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dytko. Dytko krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bruzda met een snelle inworp. Fąk rent richting de bal. Fąk passt de bal in één keer door. Zawiejski is nu in balbezit. Zawiejski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 10:0

90e minuut.
Fąk met een sublieme pass. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek geeft een hoge lob. Maasepp is nu in balbezit. Maasepp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Devils Korea 18%, KS `Iskra` Iskrzynia 82%.
Devils Korea - KS `Iskra` Iskrzynia 10:0