Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:22
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC BFH 16 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4289
FC BFH 16 TSG 1899 Hoffenheim
friendlies Tactiek 4-3-3
54% Balbezit 46%
67% Spel op eigen helft 33%
16 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 41.2
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Daar is al-Hadary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigashvili onderschept slim de pass. Gigashvili heeft problemen om de bal te vangen. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 1:0

6e minuut.
Tărşolea onderschept slim de pass. Tărşolea geeft de bal voor. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili schiet op doel. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 2:0

15e minuut.
Cavallini geeft een lange en hoge pass. Nottbrock controleert de bal met de borst. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. Coesfeld probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 3:0

18e minuut.
Knavs met een snelle inworp. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki probeert naar een medespeler te passen. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 4:0

26e minuut.
Svirac passt de bal zonder na te denken. Leivas bereikt de bal nog maar net als eerste. Leivas geeft een lange en hoge pass. Gigashvili is nu in balbezit. Gigashvili schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Skoumal is nu in balbezit. Skoumal probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Svirac de bal. Svirac passt de bal in één keer door. Dragoş is nu in balbezit. Paal! Dragoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragoş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 4:1

33e minuut.
Tărşolea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Knavs met de inworp. Dragoş rent richting de bal. Dragoş schiet op doel. Kryszak bokst de bal weg.

41e minuut.
Piechniczek geeft de bal voor. Gigashvili is nu in balbezit. Knavs met een sublieme pass. Rommel is nu in balbezit. Rommel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BFH 16 69%, TSG 1899 Hoffenheim 31%.
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 4:1

46e minuut.
Nostro komt het veld opgelopen. Rosas komt het veld opgelopen.

49e minuut.
al-Hadary geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tărşolea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Landshammer is nu in balbezit. Rosocha onderschept slim de pass. Rosocha geeft een lange en hoge pass. Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili schiet op doel. Coesfeld bokst de bal weg. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Medoń geeft een lange en hoge pass. Svirac kopt de bal weg. Kalita geeft de bal voor. Rommel is nu in balbezit. Rommel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 4:2

70e minuut.
Skoumal bereikt de bal nog maar net als eerste. Skoumal probeert naar een medespeler te passen. Svirac speelt de bal door. Daar is Dragoş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dragoş schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Landshammer passt de bal zonder na te denken. Svirac rent richting de bal. Svirac geeft de bal voor. Dragoş springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 4:3

81e minuut.
Coesfeld trapt de bal weg. Knavs rent richting de bal. Knavs passt de bal met de wreef. Svirac is nu in balbezit. Svirac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kryszak trapt de bal weg van het doel. Gigashvili is nu in balbezit. Szewczak is nu in balbezit. Gigashvili onderschept slim de pass. Gigashvili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Leivas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tărşolea is nu in balbezit. Tărşolea geeft de bal voor. Gigashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigashvili schiet op doel. Coesfeld bokst de bal weg.

89e minuut.
Tărşolea geeft een lange en hoge pass. al-Hadary probeert naar een medespeler te passen. Daar is Landshammer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gigashvili rent richting de bal. Gigashvili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BFH 16 65%, TSG 1899 Hoffenheim 35%.
FC BFH 16 - TSG 1899 Hoffenheim 5:3