Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Victoria Słupsk Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 12867
Victoria Słupsk BIANCONERI
433 Tactiek Na Futera 1
52% Balbezit 48%
32% Spel op eigen helft 68%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 50.1
formidable Schieten excellent
solid Passen adequate
good Verdedigen good


6e minuut.
Tomasek rent richting de bal. Piotrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowski speelt de bal door. Klungelig pakt Benke de bal. Benke draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Güleryüz trapt de bal weg. Mojzesowicz kopt de bal weg. Daar is Kośmider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rescia rent richting de bal. Rescia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Berliński heeft problemen om de bal te vangen. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrdoł is nu in balbezit. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mojzesowicz kopt de bal weg. Piotrowski is nu in balbezit. Rescia is nu in balbezit. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rescia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lamka probeert naar een medespeler te passen. Rescia zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Osmochescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Berliński kan de bal niet met de borst controleren. Mojzesowicz onderschept slim de pass. Mojzesowicz passt de bal in één keer door. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pyrdoł is nu in balbezit. Berliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mojzesowicz. Mojzesowicz krijgt een gele kaart. Berliński raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

18e minuut.
Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski passt de bal met de wreef. Benke is nu in balbezit. Benke schiet op doel. Osmochescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 1:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mironowicz met de inworp. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 2:0

29e minuut.
Lamka geeft een lange en hoge pass. Pyrdoł kopt de bal weg. Rescia bereikt de bal nog maar net als eerste. Rescia schiet op doel. Kośmider probeert de bal aan de voet te houden. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Piotrowski met de inworp. Mironowicz rent richting de bal. Mironowicz geeft een lange en hoge pass. Benke krijgt zijn hoofd ertegen. Osmochescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojzesowicz met een snelle inworp. Piotrowski speelt de bal door. Benke is nu in balbezit. Benke schiet op doel. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Rescia heeft problemen om de bal te vangen. Rechciński is nu in balbezit. Rescia verovert de bal door een tackle van achteren. Piotrowski is nu in balbezit. Piotrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 3:0

35e minuut.
Bullrich onderschept slim de pass. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Piotrowski kopt de bal weg. Benke bereikt de bal nog maar net als eerste. Benke haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu bokst de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ayala komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 28%, BIANCONERI 72%.
Victoria Słupsk - BIANCONERI 3:0

46e minuut.
Filó komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mojzesowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mojzesowicz geeft de bal voor. Megyesi rent richting de bal. Rescia onderschept slim de pass. Rescia haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Kośmider is nu in balbezit. Benke verovert de bal door een tackle van achteren. Rescia rent richting de bal. Rescia haalt uit met een fantastische trap. Rechciński probeert de bal aan de voet te houden. Osmochescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mojzesowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piotrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piotrowski geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Berliński geeft een hoge lob. Filó kopt de bal weg. Özerdenerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Özerdenerli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 3:1

63e minuut.
Makoś komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Rescia passt de bal met de wreef. Mironowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironowicz geeft de bal voor. Piotrowski rent richting de bal. Piotrowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pustelnik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Latawiec komt het veld opgelopen. Prisecari komt het veld opgelopen. Szurowski komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Özerdenerli is nu in balbezit. Latawiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özerdenerli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Makoś wilt de vrije trap nemen. Güleryüz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 3:2

79e minuut.
Mironowicz geeft de bal voor. Makoś rent richting de bal. Rescia onderschept slim de pass. Rescia haalt uit met een fantastische trap. Osmochescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 4:2

82e minuut.
Ayala geeft een lange en hoge pass. Rosenberg is nu in balbezit. Rosenberg geeft een lange en hoge pass. Rescia is nu in balbezit. Rescia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Słupsk - BIANCONERI 5:2

89e minuut.
Mironowicz heeft problemen om de bal te vangen. Andersen rent richting de bal. Mironowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Makoś verovert de bal door een tackle van achteren. Makoś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Słupsk 36%, BIANCONERI 64%.
Victoria Słupsk - BIANCONERI 5:2