Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:17
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: The Banshees
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2260
Kyteler gemelli
4312 Tactiek giorgio
60% Balbezit 40%
37% Spel op eigen helft 63%
25 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
59.8 gemiddelde waardering 39.1
excellent Schieten good
solid Passen good
formidable Verdedigen adequate


3e minuut.
Ettl passt de bal in één keer door. Monk is nu in balbezit. Monk passt de bal in één keer door. Preto rent richting de bal. Preto haalt uit met een fantastische trap. Siviglia verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ettl is nu in balbezit. Ettl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 1:0

4e minuut.
Ettl passt de bal zonder na te denken. Preto rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Biriktiren. Biriktiren krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Ettl onderschept slim de pass. Ettl met een sublieme pass. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 2:0

11e minuut.
Preto is nu in balbezit. Biriktiren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preto raakt geblesseerd tijdens het duel. Swoboda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ettl is nu in balbezit. Ettl haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Leopardo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Biriktiren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preto is nu in balbezit. Preto haalt uit met een fantastische trap. Siviglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 3:0

14e minuut.
Preto is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Monk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ettl rent richting de bal. Ettl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tenda rent richting de bal. Ettl onderschept slim de pass. Ettl passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Preto de bal. Preto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Swoboda met een sublieme pass. Monk bereikt de bal nog maar net als eerste. Monk passt de bal in één keer door. Preto rent richting de bal. Preto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tenda met een sublieme pass. Taveggia met een sublieme pass. Acıbadem rent richting de bal. Acıbadem geeft een hoge lob. Snijders krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Szopeński onderschept slim de pass. Zagajewski heeft problemen om de bal te vangen. Zagajewski probeert naar een medespeler te passen. Belcastro rent richting de bal. Belcastro schiet op doel. Erimus bokst de bal weg.

25e minuut.
Giese controleert de bal met de borst. Cadre bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadre speelt de bal door. Monk rent richting de bal. Monk geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga is nu in balbezit. Lerga speelt de bal door. Leopardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leopardo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Carp speelt de bal door. Zagajewski is nu in balbezit. Zagajewski speelt de bal door. Giese is nu in balbezit. Giese haalt uit met een fantastische trap. Paal! Na een snelle pass probeert Brizuela de bal onder controle te krijgen. Erimus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Swoboda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl probeert naar een medespeler te passen. Preto is nu in balbezit. Preto draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 4:0

34e minuut.
Ettl is nu in balbezit. Ettl passt de bal met de wreef. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Monk met de inworp. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto geeft een hoge lob. Biriktiren is nu in balbezit. Ettl onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 5:0

37e minuut.
Cadre is nu in balbezit. Cadre geeft de bal voor. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto haalt uit met een fantastische trap. Siviglia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal zonder na te denken. Tenda rent richting de bal. Ettl onderschept slim de pass. Ettl haalt uit met een fantastische trap. Siviglia bokst de bal weg. Preto is nu in balbezit. Preto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 6:0

41e minuut.
Belcastro probeert naar een medespeler te passen. Tenda is nu in balbezit. Preto onderschept slim de pass. Daar is Preto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preto draait met de bal, schiet en ... Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Preto bereikt de bal nog maar net als eerste. Preto draait met de bal, schiet en ... Siviglia bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 35%, gemelli 65%.
Kyteler - gemelli 6:0

53e minuut.
Monk passt de bal met de wreef. Preto is nu in balbezit. Ettl speelt de bal door. Lerga rent richting de bal. Lerga draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Preto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buzzolino komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lechantre komt het veld opgelopen. Baiardi komt het veld opgelopen. Szopeński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buzzolino rent richting de bal. Leopardo verovert de bal door een tackle van achteren. Leopardo geeft de bal voor. Lerga kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Szopeński kopt de bal weg. Swoboda rent richting de bal. Swoboda geeft een hoge lob. Ettl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Monk geeft de bal voor. Preto rent richting de bal. Preto met een sublieme pass. Lerga rent richting de bal. Lerga schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Daar is Tenda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preto rent richting de bal. Biriktiren rent richting de bal. Preto verovert de bal door een tackle van achteren. Preto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Siviglia is nu in balbezit. Siviglia geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Swoboda de bal. Swoboda geeft de bal voor. Ettl maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Monk is nu in balbezit. Monk passt de bal met de wreef. Ettl is nu in balbezit. Ettl schiet op doel. Siviglia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 7:0

87e minuut.
Leopardo heeft problemen om de bal te vangen. Taveggia geeft de bal voor. Kuchar geeft de bal voor. Lerga rent richting de bal. Lerga haalt uit met een fantastische trap. Siviglia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kyteler - gemelli 8:0

90e minuut.
Monk geeft een lange en hoge pass. Lerga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lerga passt de bal zonder na te denken. Leopardo rent richting de bal. Leopardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kyteler 39%, gemelli 61%.
Kyteler - gemelli 8:0