Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-19 19:32
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: im. Edwarda Jancarza
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 5710
KS Gorzów U.C. Virtualdoria
super zero pop Tactiek 4312wip
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
11 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.3 gemiddelde waardering 52.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Palimąka heeft problemen om de bal te vangen. Palimąka passt de bal met de wreef. Czapnik rent richting de bal. Berto verovert de bal door een tackle van achteren. Berto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Klungelig pakt Berto de bal. Berto passt de bal met de wreef. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo schiet op doel. Łazowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Berto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Vedovati onderschept slim de pass. Vedovati met een sublieme pass. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto is nu in balbezit. Berto schiet op doel. Łazowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Hermosín kopt de bal weg. Daar is Correira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coldani rent richting de bal. Hermosín onderschept slim de pass. Hermosín haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Molkowski is nu in balbezit. Molkowski geeft een hoge lob. Correira is nu in balbezit. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Daar is Vedovati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vedovati met een sublieme pass. Caira probeert naar een medespeler te passen. Berto is nu in balbezit. Berto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łazowski met een harde bal richting middenveld. Caira geeft een lange en hoge pass. Troilo is nu in balbezit. Troilo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Czapnik met de inworp. Coldani is nu in balbezit. Stadnik begaat een overtreding. Stadnik krijgt een gele kaart. Coldani is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Coldani zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Palimąka de bal. Berto is nu in balbezit. Berto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pezzolo de bal. Pezzolo probeert naar een medespeler te passen. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Judek komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Caira is nu in balbezit. Caira passt de bal in één keer door. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Judek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 0:1

26e minuut.
Czapnik probeert de bal aan de voet te houden. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati schiet op doel. Judek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Berto rent richting de bal. Berto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 0:2

34e minuut.
Kościelniak geeft een hoge lob. Pertegato is nu in balbezit. Correira verovert de bal door een tackle van achteren. Correira haalt uit met een fantastische trap. Servente maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Berto is nu in balbezit. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo draait met de bal, schiet en ... Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Kościelniak met een sublieme pass. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga passt de bal zonder na te denken. Hermosín is nu in balbezit. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Servente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Correira rent richting de bal. Paal! Correira is nu in balbezit. Paal! Correira haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 1:2

39e minuut.
Berto passt de bal in één keer door. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal in één keer door. Troilo is nu in balbezit. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Correira speelt de bal door. Sztanga bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanga passt de bal zonder na te denken. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Talarek verovert de bal door een tackle van achteren. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Di Bonito geeft de bal voor. Troilo rent richting de bal. Klungelig pakt Troilo de bal. Troilo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 63%, U.C. Virtualdoria 37%.
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 1:3

46e minuut.
Campanella komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Pertegato verovert de bal door een tackle van achteren. Pertegato geeft de bal voor. Daar is Talarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berto rent richting de bal. Berto schiet op doel. Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

47e minuut.
Folc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campanella met de inworp. Berto is nu in balbezit. Berto haalt uit met een fantastische trap. Judek bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Berto rent richting de bal. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Troilo de bal. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Judek trapt de bal weg. Hermosín kopt de bal weg. Daar is Famà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correira is nu in balbezit. Correira schiet op doel. Servente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Campanella passt de bal zonder na te denken. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto passt de bal zonder na te denken. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo schiet op doel. Judek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Vedovati is nu in balbezit. Vedovati passt de bal in één keer door. Pezzolo met een sublieme pass. Klungelig pakt Berto de bal. Berto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Palimąka de bal. Berto bereikt de bal nog maar net als eerste. Berto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 1:4

62e minuut.
Doeltrap. Benvenuti komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pezzolo probeert naar een medespeler te passen. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Troilo rent richting de bal. Troilo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pezzolo rent richting de bal. Pezzolo passt de bal in één keer door. Troilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Troilo haalt uit met een fantastische trap. Talarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Stadnik probeert naar een medespeler te passen. Kościelniak rent richting de bal. Kościelniak probeert naar een medespeler te passen. Hermosín rent richting de bal. Hermosín schiet op doel. Servente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Czapnik geeft de bal voor. Hermosín kopt de bal weg. Correira bereikt de bal nog maar net als eerste. Correira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 2:4

73e minuut.
Molkowski passt de bal met de wreef. Di Bonito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hermosín bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermosín draait met de bal, schiet en ... Servente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:4

79e minuut.
Talarek heeft problemen om de bal te vangen. Troilo is nu in balbezit. Troilo speelt de bal door. Berto rent richting de bal. Berto haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:5

83e minuut.
Vedovati is nu in balbezit. Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berto de bal. Berto haalt uit met een fantastische trap. Judek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:6

87e minuut.
Pezzolo geeft een hoge lob. Campanella rent richting de bal. Campanella passt de bal zonder na te denken. Berto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Talarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Troilo is nu in balbezit. Troilo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:7

89e minuut.
Di Bonito onderschept slim de pass. Di Bonito geeft een lange en hoge pass. Berto is nu in balbezit. Berto draait met de bal, schiet en ... Judek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Gorzów 63%, U.C. Virtualdoria 37%.
KS Gorzów - U.C. Virtualdoria 3:8